سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: ESCONF04_147
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 101
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رابطه ی بین مدیریت دانش و سبک مدیریت تحول آفرین در مدارس ابتدایی شهرستان لامرد در سال تحصیلی 1397-98
چکیده مقاله:
هدف این پژوهش بررسی رابطه ی بین مدیریت دانش و سبک مدیریت تحول آفرین در مدارس ابتدایی شهرستان لامرد در سال تحصیلی 1397-98میباشد. این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از نظر چگونگی گردآوری داده ها همبستگی است. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه معلمانی است که در سال تحصیلی 1397-98در مدارس اداره آموزش و پرورش شهرستان لامرد به تدریس مشغول میباشد. این جامعه 548 نفر شامل( 256 نفر زن و 292 نفر مرد) میباشند. با روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای تعداد 301 نفر (شامل 132 زن و 169 مرد) بر اساس جدول مورگان به عنوان نمونه انتخاب گردید. داده های پژوهش با استفاده از دو پرسشنامه مدیریت تحول آفرین باس و آلیو((2000 و پرسشنامه مدیریت دانش جوزف و حداد (2006) جمع آوری شد. روایی محتوایی پرسشنامه های پژوهش مورد تایید متخصصان قرار گرفت و همچنین با استفاده از آزمون تحلیل عاملی روایی 0.89 در پرسشنامه مدیریت تحول آفرین و همچنین 0.84 در پرسشنامه مدیریت دانش تایید شد. پایایی پرسشنامه های نیز با استفاده از روش آلفای کرونباخ در پرسشنامه مدیریت تحول آفرین 0.92 و در پرسشنامه مدیریت دانش 0.90 محاسبه شد. داده های حاصل با استفاده از آمار توصیفی و استنباطی تجزیه و تحلیل گردید. نتایج تحقیق نشان داد که بین مولفه های مدیریت دانش و مدیریت تحول آفرین در مدارس ابتدایی شهرستان لامرد رابطه معناداری وجود دارد. نتایج آزمون من – ویتنی نشان داد که در متغیرهای (خلق دانش، تسهیم دانش، استقرار دانش و مدیریت تحول آفرین) بین دیدگاه معلمان زن و مرد تفاوت معناداری وجود دارد. ولی در بین دیدگاه آنان در مولفه ی تثبیت دانش تفاوت معناداری وجود ندارد. نتایج آزمون فریدمن حاکی از است که بین میانگین رتبه ی مولفه های مورد بررسی، تفاوت معناداری وجود داشته و کمترین مقدار میانگین رتبه مربوط به مولفه ی استقرار دانش و بیشترین مقدار میانگین رتبه نیز مربوط به مولفه تسهیم دانش میباشد.
کلیدواژه ها:
مدیریت تحول آفرین، مدیریت دانش، خلق دانش، تسهیم دانش، استقرار دانش، تثبیت دانش.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/919488/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بشول، سمیه و ماشین چی، علی اصغر و هاشمی، سیداحمد،1398،بررسی رابطه ی بین مدیریت دانش و سبک مدیریت تحول آفرین در مدارس ابتدایی شهرستان لامرد در سال تحصیلی 1397-98،چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین درحوزه علوم تربیتی و روانشناسی و مطالعات اجتماعی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/919488
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، بشول، سمیه؛ علی اصغر ماشین چی و سیداحمد هاشمی)
برای بار دوم به بعد: (1398، بشول؛ ماشین چی و هاشمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اثر بخشی درمان شناختی-رفتاری گروهی بر امید به زندگی، تاب آوری و خودکارآمدی در بیماران مبتلا به سرطان
- بررسی همبستگی شاخص های توسعه اقتصادی و اجتماعی بر پذیرش تکنولوژی ارتباطی مخابرات مبتنی بر تئوری انتشار نوآوری موردی
- مقایسه اعتماد در روابط بین فردی، همدلی عاطفی و کفایت اجتماعی در بین زنان درون گرا و برون گرا در سازمان نظام مهندسی تهران
- رابطه ی ذهن آگاهی، تمایزیافتگی و تاب آوری با رضایت از زندگی در دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اهواز
- نقش دلبستگی به خداوند در بهزیستی روانشناختی و امید به زندگی زوجین
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کنکاشی در سخت گیری های درسی والدین و عواقب آن در آینده دانش آموزان
- رابطه بین خوش بینی تحصیلی دانش آموزان با تجارب مثبت دانش آموزان در مدرسه
- بررسی گرایش جنسی در انسان ها و رابطه آن با هویت جنسی
- برنامه ریزی درسی با رویکرد تعلیم و تربیت اسلامی
- نقش نیازهای روانشناختی، سبک های دلبستگی و انسجام خانواده در ازدواج زود هنگام دختران نوجوان: یک مطالعه پس رویدادی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.