بررسی روش های تبدیل کلاژن به ژلاتین
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,284
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
FSS03_059
تاریخ نمایه سازی: 6 آبان 1393
چکیده مقاله:
پیچیدگی ساختمان کلاژن و تنوع روش های شیمیایی و آنزیمی در ساخت ژلاتین باعث تولید انواع مختلف ژلاتین می شود . تبدیل کلاژن به ژلاتین یک تغییر شکل الزامی در ساخت ژلاتین است . تولید ژلاتین به صورت تجاری بر تجربه استوار است و شامل هیدرولیز اسیدی یا قلیایی می شود. هیدرولیز آنزیمی برای تولید ژلاتینی به کار می رود که به ژلاتین هیدرولیز شده موسوم است. ساده ترین راه برای تبدیل کلاژن به ژلاتین، دناتوراسیون حرارتی کلاژن است . در این شرایط فیبرها و فیبریل های کلاژن با از بین رفتن پیوندهای هیدروژنی و هیدروفوبیک که باعث پایداری مارپیچ کلاژن می شوند، به واحدهای تروپوکلاژن تجزیه می شوند. در اثر شکسته شدن متفارت پیوندهای کلاژن در زمان تولید ژلاتین، ژلاتین حاصل شامل پروتئین هایی با وزن مولکولی متفاوت می باشند
نویسندگان
سمیرا صباغ پور
کارشناس ارشد تکنولوژی مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی
علی معتمدزادگان
استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مائده مجتهدی
کارشناس ارشد تکنولوژی مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :