سال انتشار: 1388
محل انتشار:
دهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید
کد COI مقاله: ICME10_333
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,173
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بدست آوردن تمرکز تنش در ورق فولادی معمولی بوسیله ماشین بینایی
چکیده مقاله:
در این مقاله بدست آوردن تمرکز تنش در ورق فولادی معمولی، بوسیله ماشین بینایی پیشنهاد شده است. با بدست آوردن کرنش در مناطق مختلف ورق تمرکز تنش بدست آمد. در این کار از نرم افزار IMAQ به عنوان یک ابزار کارآمد برای عملیات پردازش تصویر استفاده شد. همچنین از نرم افزارLab View برای برنامه نویسی و کنترل فرایند استفاده شد. تست کشش روی ورق علامت دار انجام شد و در حین عملیات تست کشش از نمونه توسط یک دوربین دیجیتال عکس گرفته شد. سپس عکسهای گرفته شده، توسط نرم افزار IMAQ پردازش شده و در نهایت توسط نرم افزار Lab View تمرکز کرنش (تمرکز تنش) محاسبه و در اختیار کاربر قرار گرفت. در این کار تمرکز تنش در ورق فولادی با یک سوراخ به قطر 5 میلیمتر در مرکز آن، بدست آمد. مقدار تمرکز تنش بدست آمده در ناحیه پلاستیک 2/6 بدست آمد که با مقدار واقعی آن که تقریبا 2/7 است حدود 0/1 اختلاف دارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICME10_333 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/81971/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شاهرجبیان، حمزه و خلیلی، خلیل،1388،بدست آوردن تمرکز تنش در ورق فولادی معمولی بوسیله ماشین بینایی،دهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید،بابل،https://civilica.com/doc/81971
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، شاهرجبیان، حمزه؛ خلیل خلیلی)
برای بار دوم به بعد: (1388، شاهرجبیان؛ خلیلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- بیژن دیبایی نیا، طراحی اجزاء در مهندسی مکانیک، نشر دانشگاهی ...
- Franke, S., Franke, B. and Rautenstrauch, K., _ aa/ysi of ...
- Britton, P and Loughran, J, . _ Appication _ Measuremet ...
- Amodio, D., Broggiato, G.B., Campana, E. and Newaz, G.M., " ...
- Sell, C.G... Hiver, J.M and A. Dahoun, . _ _ ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل اثر لقی قالب بر سطوح برش در قالب های برشی
- تولید لایی ترموباندینگ سنگین با دستگاه های تولید لایی سبک
- بهینه کردن ساز و کار انتقال نیرو در دو چرخه با تعدیل دامنه نوسانات گشتاورهای وارده بر محور چرخ زنجیر
- تحلیلی بر قابلیتهای طراحی در فرایند تحقیق و توسعه با استفاده از تکنیکهای کیفی «مطالعه موردی: طراحی یک شناور دریایی با استفاده از تکنیک گسترش کیفیت (QFD) در فرایند طراحی»
- نقش ERP در تحقیق و توسعه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- طرح تعیین فناوری های موردنیاز صنعت برق و انرژی در حوزه های کاری پژوهشکده تولید نیرو
- تدوین استراتژی عیب یابی در ماشین های دوار نیروگاهی و طراحی و پیاده سازی سیستم مستقیم تشخیص خطا با استفاده از روش های آنالیز ارتعاشات و آنالیز جریان موتور برای یک نیروگاه نمونه
- بررسی عملکرد سیستم های سختی گیر در تاسیسات گرمایش و سرمایش آبی ساختمان های مسکونی کوچک
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.