سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: ESCONF03_040
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 9,164
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله چگونه توانستم مشکل بد خطی و نارسانویسی دانش آموز کلاس اول ابتدایی را برطرف کنم (اقدام پژوهی)
چکیده مقاله:
مقطع ابتدایی زیر بنای مقاطع تحصیلی دیگر می باشد و در مقطع ابتدایی نیز پایه اول اساس پایه های دیگر می باشد و هر چقدر دانش آموزان در این پایه بهتر آموزش ببینند در پایه های دیگر راحت تر هستند و بالعکس. در پایه های اول دو درس ریاضی و فارسی کلیدی هستند و بیشترین ساعات به این دو درس اختصاص می یابد و از بین این دو درس,درس فارسی از اهمیت دو چندانی برخوردار می باشد به طوری که بدون یادگیری درس فارسی، یادگیری دروس دیگر تقریبا غیر ممکن می باشد. زبان نوشتاری که مربوط به این درس می باشد یکی از مهم ترین اشکال زبان به حساب می آید. با این حال برخی دانش آموزان در به کارگیری مهارت های زبان نوشتاری با مشکل روبرو هستند.اختلال نارسانویسی به اختلال در زبان نوشتاری اطلاق می شود که یکی از عوامل نبود موفقیت تحصیلی در دانش آموزان می باشد و منجر به افت تحصیلی ,کاهش اعتماد به نفس و ترک تحصیل آن ها می شود.از همین روی در پژوهش حاضر که از لحاظ نوع کاربردی بوده و از لحاظ روش ، به روش اقدام پژوهش صورت گرفته است سعی شده تا راهکارهای عملیاتی برای حل این اختلال مورد بررسی و آزمایش قرار گیرد و طی اقدام پژوهی صورت گرفته اینچنین نتیجه گیری شده است که با بهره گیری از فعالیتهای گروهی و نیز با توجه ویژه به مسایل روحی و روانی دانش آموزان ، اختلالاتی از قبیل بد خط نویسی در دانش آموزان را می توان برطرف نمود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ESCONF03_040 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/766046/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حضرتی، عباس و رحمانی، بتول و ترکان، محدثه،1397،چگونه توانستم مشکل بد خطی و نارسانویسی دانش آموز کلاس اول ابتدایی را برطرف کنم (اقدام پژوهی)،سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی و مطالعات اجتماعی ایران،تهران،https://civilica.com/doc/766046
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، حضرتی، عباس؛ بتول رحمانی و محدثه ترکان)
برای بار دوم به بعد: (1397، حضرتی؛ رحمانی و ترکان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- راهکارهای آموزش و تقویت املای فارسی (اقدام پژوهی)
- چگونه توانستم یادگیری درس ریاضی را برای دانش آموزانم شیرین و جذاب کنم (اقدام پژوهی)
- چگونه توانستم مشکل لکنت زبان دانش آموزم را برطرف کنم (اقدام پژوهی)
- بررسی الزامات آموزش مهارتهای اجتماعی به دانش آموزان دوره ابتدایی
- آموزش خوا استثنا فارسی پایه اول ابتدایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه بین خلاقیت، هوش هیجانی و خودکار آمدی
- ویژگی های ذهنی، رفتاری و شخصیتی افراد خلاق
- بررسی رابطه پایگاه های هویت و ارزش های شخصی
- بررسی میزان تأثیر برخی از عوامل آموزشی بر کیفیت آموزش دانشگاهی از دیدگاه اعضاء هیئت علمی ودانشجویان
- بررسی تناسب نیمکت های موجود در محیط های آموزشی با ویژگی های آنتروپومتریکی دانش آموزان مقطع ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.