سال انتشار: 1394
محل انتشار: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
کد COI مقاله: FSS04_197
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 157
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر روش استخراج و مکانیسم حرارت دهی توسط مایکروویو
چکیده مقاله:
اخیرا علاقه به استخراج توسط مایکروویو به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته است. مایکروویو به عنوان یک جایگزین بالقوه برای استخراج معمولی جامد مایع است. این تکنیک در سال 1986 ابداع شد. امواج میکروویو با طول موج هایی بین 0/001 تا 1 متر و فرکانسی حدود 300-300000 مگاهرتز بخشی از طیف الکترومغناطیس هستند که بین امواج دی الکتریک و مادون قرمز واقع شده اند. مایکروویو امواج الکترومغناطیسی هستند که از دو میدان نوسانی عمود بر هم (میدان الکتریکی و میدان مغناطیسی) تشکیل شده اند. مولفه الکتریکی با چرخش سریع باعث می شود که مولکول نتواند خودش را با چرخش هماهنگ کند و همین باعث می شود که مواد گرم شوند. حلالی که در مایکروویو استفاده می شود باید قطبی باشد مثل اتانول، متانول، استون. استخراج متابولیت های ثانویه گیاهان توسط مایکروویو ممکن تحت تاثیر عوامل گوناگونی باشد مثل: توان مایکروویو، زمان تابش دهی، رطوبت و سایز نمونه های گیاهی، مقدار غلظت و نوع حلال، دمای استخراج، فشار و سیکل های استخراج. در نهایت استفاده از تکنیک استخراج مایکروویو در مقایسه با سوکسله مزایایی دارد که عبارتند از : پایین آمدن دما و زمان در استخراج، انجام اتوماسیون کامل، راندمان استخراج بالاتر و استفاده از حلال کمتر. از طرفی برای مقایسه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره ها از روش های مختلفی استفاده می شود، با این حال هیچ روش جهانی که ظرفیت آنتی اکسیدانی همه نمونه ها را با صحت اندازه گیری کند وجود ندارد. که به این دلیل تنوع ترکیبات فنولیک و مکانسیم های مختلف در روش های سنجش می باشد به همین دلیل باید از چند روش جهت تکمیل نتایج استفاده کرد.
کلیدواژه ها:
فرآين حرارتي، مايكروويو، استخراج
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/647343/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جهانیان پهلوانلو، فرزانه و آریایی، پیمان،1394،مروری بر روش استخراج و مکانیسم حرارت دهی توسط مایکروویو،چهارمین همایش ملی امنیت غذایی،سواد کوه،،،https://civilica.com/doc/647343
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، جهانیان پهلوانلو، فرزانه؛ پیمان آریایی)
برای بار دوم به بعد: (1394، جهانیان پهلوانلو؛ آریایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی امکان استفاده از گلبرگ زعفران به عنوان منبعی از آنتی اکسیدان های طبیعی
- بهینه سازی استخراج ترکیبات موثره از گیاه مرزه به کمک مایکروویو
- کاربرد امواج مایکروویو در صنایع غذایی
- نانوذرات و سیالات فوق بحرانی
- مدل ریاضی خشک کردن لایه نازک کلاله زعفران با هوای داغ
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر مهم ترین ریزمغذی های ضروری
- بررسی عوامل تغذیه ای موثر بر عملكرد سیستم ایمنی بدن
- مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
- مروری بر كاربرد آنزیم لیپاز در صنایع لبنی
- مروری بر كاربرد پروبیوتیك ها در شكلات های فراسودمند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.