سال انتشار: 1387
کد COI مقاله: NCAMEM05_247
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,408
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدل ریاضی خشک کردن لایه نازک کلاله زعفران با هوای داغ
چکیده مقاله:
خصوصیات خشک شدن لایه نازک کلاله زعفران در آزمایشگاه با یک خشک کن بستر ثابت آزمایشگاهی مورد ارزیابی قرار گرفت . آزما یش های خشک کردن در دماهای 30، 40 و 50 درجه سانتی گراد و با سرعت هوای 0/5 ، 1 ، 1/5 و 2 متر بر ثانیه انجام شدند . مدل های ریاضی متفاوتی بر روی رفتار خشک شدن کلاله زعفران در خشک کن تست گردید . نتایج نشان دادند که تغییرات مدل های ورما و همکاران، هندرسون و پابیس اصلاح شده، تقریب پخش ، لگاریتمی به ترتیب می توانند بهتر از بقیه انتقال رطوبت را تخمین بزنند . که مدل ورما و همکاران برای خشک کردن لایه نلزک کلاله زعفران از بقیه مناسب تر می باشد . وقتی که درجه حرارت و سرعت هوای خشک کردن افزایش می یابد مدت زمان خشک شدن کاهش می یابد وضریب پخش شدگی موثر افزایش می یابد، که دراین دو فاکتور تاثیر
درجه حرارت به مراتب بیشتر از تاثیر سرعت هوا است . تمام فرآیند خشک کردن در یک دوره با نرخ نزولی رخ می دهد، که یک رابطه عمومی بین نرخ رطوبت با مدت زمان خشک شدن برای مدل ورما و همکاران برای خشک کردن یک لایه نارک از کلاله زعفران به دست آمد.
کلیدواژه ها:
خشك كردن، كلاله زعفران، انرژي فعال سازي، ضريب پخش مؤثر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/53007/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عباسی، کامران و حسن بیگی، سیدرضا و کیانمهر، محمد حسین،1387،مدل ریاضی خشک کردن لایه نازک کلاله زعفران با هوای داغ،پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون،مشهد،،،https://civilica.com/doc/53007
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، عباسی، کامران؛ سیدرضا حسن بیگی و محمد حسین کیانمهر)
برای بار دوم به بعد: (1387، عباسی؛ حسن بیگی و کیانمهر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی امکان استفاده از گلبرگ زعفران به عنوان منبعی از آنتی اکسیدان های طبیعی
- زعفران (طلای سرخ): بررسی ترکیبات شیمیایی ،روش های استخراج, خواص و کاربرد
- صرفه جویی مصرف انرژی در فرایندهای خشک کردن
- ترکیبات ویژه زعفران( Crocus sativus L)
- روش های مختلف در خشک کردن زعفران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تأثیر کود گاوی و مرغی بر غلظت برخی عناصر موجود در غده سیب زمینی
- تأثیر کود گاوی و مرغی بر عناصر ریز مغذی خاک تحت کشت سیب زمینی
- تأثیر بافت خاک و تنش خشکی بر عملکرد برنج رقم آنام
- بهینه سازی بهره برداری از مخزن: توسعه روش اتوماتای سلولی
- بررسی اثرات شیوع کروناویروس برمنابع آب وفاضلاب
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.