سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CPTT01_021
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 970
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله حق مالکیت بر پایان نامه ها و رساله های دانشجویی از منظر حقوق مالکیت فکری (مطالعه تطبیقی)
چکیده مقاله:
پایان نامه ها و رساله های دوره های تحصیلات تکمیلی از مهم ترین برآیندهای پژوهشی دانش آموختگان این دوره ها هستند. ایده اصلی در این آثار مربوط به دانشجو است، اما گروه راهنمایی و موسسه های آموزشی نیزدر تکمیل اثر نقش دارند. بااین حال، حقوق مادی و معنوی هر یک از افراد یا نهادهایی که در تکمیل این آثار نقش دارند هنوز مشخص نیست. در این مطالعه سعی شده این مسئله در ایران با رویکرد حقوقی بررسی شود.هدف اصلی این پژوهش، بررسی و مطالعه تطبیقی متون قانونی مرتبط در ایران و دو کشور توسعه یافته، یعنی ایالات متحده و کانادا است. حقوق مالکیت فکری از زیرساخت های گردآوری، سازماندهی و اشاعه پایان نامه ها و رساله های دانشجویی است و از این رو ضرورت پژوهش در این زمینه اجتناب ناپذیر است. رویکرد پاسخگوویی است. جامعه بررسی این پژوهش شامل مقررات تحلیل اسناد به پرسش های پژوهش، کیفی و روش پژوهش مرتبط با کپی رایت، به ویژه درباره پایان نامه ها و رساله ها در کشورهای منتخب می شود. یافته های پژوهش نشان می دهد توجه آیین نامه های دانشگاه های ایالات متحده و کانادا به مسائل مرتبط با کپی رایت پایان نامه ها و رساله ها بیش از موسسه های ایرانی است. به رغم تاثیر استادان راهنما، مشاور و داور در پایان نامه، همواره شخص دانشجو مالک اثر و حقوق ناشی از آن - به تعبیر قانون حمایت - به شمار می آید.
کلیدواژه ها:
حقوق مالکیت فکری ، کپی رایت ، حق مادی ، حق معنوی ، آموزش عالی ، پایان نامه و رساله دانشجویی ، ایران.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CPTT01_021 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/914271/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بیگ زاده، صفر و رسولی، بهروز،1397،حق مالکیت بر پایان نامه ها و رساله های دانشجویی از منظر حقوق مالکیت فکری (مطالعه تطبیقی)،اولین همایش ملی آسیبشناسی پایاننامهها و رسالههای حوزه علوم انسانی-اسلامی،تهران،https://civilica.com/doc/914271
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، بیگ زاده، صفر؛ بهروز رسولی)
برای بار دوم به بعد: (1397، بیگ زاده؛ رسولی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پایان نامه خوب و آسیب های آن
- آسیب شناسی پایان نامه و رساله های مطالعات تطبیقی در روش و تحلیل داده ها
- مالکیت معنوی پایان نامه ها از منظر فقه و حقوق موضوعه ی ایران
- طراحی مدل شایستگی برای استعداد یابی و جانشین پروری مدیران
- بررسی نظام آموزش عالی کشورهای جهان و ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه جهت گیری مذهبی و تاب آوری با رضایت از زندگی زنان خانه دار
- نقش موسیقی و ریتم در سیمای معنوی بشریت پس از اسلام
- قران و بهبود تعاملات اجتماعی
- پیامبر پرچم دار وحدت در جامعه جهانی
- دیدگاه های فقهی ملااحمد نراقی ومیرزا مسیح استر ابادی و شیخ جعفر کاشف الغطا در مورد ولایت فقیه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.