سال انتشار: 1397
محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت
کد COI مقاله: KPIP12_108
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 349
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاریخچه مطالعات صید فانوس ماهیان با بررسی جوانب محیط زیستی و اقتصادی حضور کشتی های خارجی در دریای عمان
چکیده مقاله:
فانوس ماهیان یکی از ذخایر مهم و عظیم آبزیان در دریای عمان می باشد. در حال حاضر طرح صید فانوس ماهیان بوسیله شناورهای خارجی با مالکیت شرکت های ایرانی توسط سازمان شیلات ایران فراهم شده است تاثیر فعالیت شناورهای خارجی بر ذخایر فانوس ماهیان در دریای عمان می تواند سهم مهمی از تولید ارد ماهی در نتیجه تولید خوراک ابزیان تشکیل دهد و هدف اصلی طرح صید فانوس ماهیان استفاده از این ذخایر در تولید ارد ماهی بوده است. در این مقاله مدیریت صید و نحوه بهره برداری از ذخایر فانوس ماهیان با توجه به کاهش ذخایر دیگر ابزیان مورد بررسی قرار گرفته است با این حال صید بی رویه منابع دریای عمان به وسیله شناورهای خارجی، باعث شده است که بسیاری از گونه های تجاری آبزی در معرض خطر نابودی و انقراض قرار گیرند. هدف این مطالعه بررسی جوانب مختلف عملیاتی طرح صید فانوس ماهیان در اب های شمال غربی دریای عمان از طول جغرافیایی 57 شرقی تا طول جغرافیایی 58 شرقی وعرض جغرافیایی 25 تا 26 شمالی می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا KPIP12_108 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/845064/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خانلر، محمدعلی و خلجی، مهتاب و اجاق، مهدی و عالیشاهی، علی رضا،1397،تاریخچه مطالعات صید فانوس ماهیان با بررسی جوانب محیط زیستی و اقتصادی حضور کشتی های خارجی در دریای عمان،دوازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت،تهران،https://civilica.com/doc/845064
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، خانلر، محمدعلی؛ مهتاب خلجی و مهدی اجاق و علی رضا عالیشاهی)
برای بار دوم به بعد: (1397، خانلر؛ خلجی و اجاق و عالیشاهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی فراوانی روزنه داران(Foraminifera) در زیر قفس های پرورش ماهی در جزیره قشم(استان هرمزگان)
- شناسایی و ارزیابی ریسک خطرات ایمنی و بهداشت و محیط زیست (HSE) در استخرهای شنا
- بررسی اثراستات و لاکتات سدیم بر تغییرات چربی و ماندگاری فیله تاسماهی ایرانی(Acipenser persicus دردمای 4 درجه سانتیگراد
- کاربرد سنجش از دور ماهواره ای در مدیریت پایدار منابع شیلاتی
- برنامه ریزی ساخت کشتی درکارخانه های کشتی سازی ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- وظایف اخلاقی فرزندان نسبت به والدین با تاکید بر دعای ۲۴ صحیفه سجادیه
- بررسی میزان شادمانی در میان جوانان (مورد مطالعه: استان گلستان)
- نقش عامل های انگیزشی درونی و بیرونی اثرگذار بر یادگیری الکترونیکی معلمان با توجه به جنسیت
- بررسی تاثیرآموزش هدفمند درس ریاضی به دانش آموزان دوره ابتدایی
- بررسی تاثیر بازیهای رایانه ای بر خشونت کودکان مقطع ابتدایی از دیدگاه معلمین انها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.