سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: JR_JRIFST-3-3_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 124
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر دما، زمان و نسبت های مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتیین هیدرولیز شده آب پنیر
چکیده مقاله:
در تحقیق حاضر، کنسانتره پروتیین آب پنیر، با بکار گیری آنزیم آلکالاز هیدرولیز شد. اثر متغیر های دما (40، 45، 50 و 55 درجه سانتی گراد)، زمان (30، 60، 90، 120، 150، 180 و 210 دقیقه) و نسبت آنزیم به سوبسترا (30، 60 و 90 واحد آنسون بر کیلوگرم پروتیین) بر میزان درجه هیدرولیز و فعالیت ضد اکسایشی، در قالب طرح کاملا تصادفی بررسی گردید. بیشترین میزان درجه هیدرولیز در 55 درجه سانتی گراد، زمان هیدرولیز 180دقیقه و نسبت آنزیم 60 (واحد آنسون/کیلوگرم سوبسترا) حاصل شد که تحت این شرایط، میزان درجه هیدرولیز به 62/ 51 درصد رسید. فعالیت ضداکسایشی پروتیین هیدرولیز شده آب پنیر، توسط آزمون های قدرت احیاء کنندگی و فعالیت مهار کنندگی یون آهن، اندازه گیری شد. فعالیت مهار کنندگی یون آهن در شرایطی که درجه هیدرولیز در حداکثر مقدار خود باشد، 41/ 50 درصد حاصل شد. همچنین تحت این شرایط قدرت احیاء کنندگی پروتیین های هیدرولیز شده 156 /0 به دست آمد که در مقایسه با اسید آسکوربیک 100 قسمت در میلیون، قدرت احیاء کنندگی به میزان 47/ 20 درصد آن از خود نشان داد (p<0/05).
کلیدواژه ها:
روتیین هیدرولیز شده، فعالیت ضد اکسایشی، کنسانتره پروتیین آب پنیر، هیدرولیز آنزیمی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/809247/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پیری قشلاقی، شیما و صادقی ماهونک، علیرضا و قربانی، محمد و اعلمی، مهران،1393،تاثیر دما، زمان و نسبت های مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتیین هیدرولیز شده آب پنیر،،،،،https://civilica.com/doc/809247
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، پیری قشلاقی، شیما؛ علیرضا صادقی ماهونک و محمد قربانی و مهران اعلمی)
برای بار دوم به بعد: (1393، پیری قشلاقی؛ صادقی ماهونک و قربانی و اعلمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
- مروری بر بیوپلیمرهای مورد استفاده در بسته بندی های فعال مواد غذای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.