سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ICSAU05_1200
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 131
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل و ارزیابی اثرات تاخیر درعملکرد سامانه اتوبوسرانی تندرو در زمان اوج سفر بر عملکرد سایر سیستمهای حمل و نقل (مطالعه میدانی خط 7)
چکیده مقاله:
همیشه یکی از معضلات در برنامه ریزی و بهره برداری از سیستم های حمل و نقل همگانی ، زمان انتظار در ایستگاه برای مسافرین تا رسیدن اتوبوس به ایستگاه می باشد. این موضوع بویژه در طی ساعات اوج به لحاظ تاثیر در فاصله تردد اتوبوس ها و با توجه به حجم تردد زیاد در معابر و ... تاخیراتی را بوجود می آورد که موجبات نارضایتی مسافران را به دنبال دارد. ما در این مقاله به بررسی این تاخیر ها در اتوبوسها پرداخته ایم و همانطور که می دانیم مسافران اجباری این ریسک زمان انتظار را می پذیرند و مسافران اختیاری تصمیم به استفاده از مد دیگری را می گیرند؛ لذا بررسی رفتار مسافران عمدتا به مسافران اختیاری محدود می شود که باعث افزایش بار مسافری بر روی سایر سیستم های حمل و نقل اعم از شخصی و همگانی می گردد. با استفاده از مطالعه میدانی در خط 7 سیستم BRT تهران و چهارراه ولیعصر، تعداد 144 پرسشنامه تکمیل شد که با استفاده از آنها و اطلاعات بدست آمده که از طریق نرم افزار spss تحلیل گردیده است ، به تعیین درصد رفتار مسافران و همچنین تفکیک سریع برآورد سفرهای درون شهری این سیستم پرداخته شده است که بر حسب تحقیق انجام شده حدود 73% از مسافران از طریق اتوبوس و 27% بوسیله خودروی شخصی از ایستگاه چهار راه ولیعصر به سمت تجریش جابجا می شوند که در ادامه به آن می پردازیم
کلیدواژه ها:
تاخیر ناوگان ، ریسک انتظار ، مد جایگزین ، تفکیک سفر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/735609/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رحیم اف، کامران و میرزایی، نوید،1396،تحلیل و ارزیابی اثرات تاخیر درعملکرد سامانه اتوبوسرانی تندرو در زمان اوج سفر بر عملکرد سایر سیستمهای حمل و نقل (مطالعه میدانی خط 7)،پنجمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/735609
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، رحیم اف، کامران؛ نوید میرزایی)
برای بار دوم به بعد: (1396، رحیم اف؛ میرزایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی و امکان سنجی بکارگیری سیستمهای LRT و BRT در شهرساری
- ارزیابی معیارهای کارایی سیستم دوچرخه های اشتراکی در سفرهای درون شهری
- انواع شبکه های عصبی، ساختار و مزایای آنها
- پیش بینی کوتاه مدت جریان ترافیک با استفاده ازروش های هوشمند مطالعه موردی: پیش بینی جریان ترافیک محور سرخه-آرادان استان سمنان
- ارزیابی سیستم دوچرخه های اشتراکی در کلان شهرها با استفاده از تحلیل سلسله مراتبیAHP -مطالعه موردی: شهر مشهد
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.