سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CITCOMP02_143
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 412
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر بکارگیری روابط معنایی و روش ترکیبی جهت عقیده کاوی و تحلیل احساسات در شبکه اجتماعی توییتر
چکیده مقاله:
توییتر با فراهم نمودن بستری برای بیان احساسات و عقاید در زمینه های مختلف، با استقبال بسیار روبرو شده است. عقیده کاوی در این شبکه اجتماعی، به دلیل کاربردهای گسترده آن در دو حوزه علوم اجتماعی و تجارت بسیار مورد توجه قرار گرفته است. عقیده کاوی را میتوان از دو دیدگاه، نگرش احساسات نسبت به موجودیتی خاص و نگرش احساسات کلی یک توییت، مورد بررسی قرار داد که در توییتر بیشتر بر روی دیدگاه دوم تاکید می گردد. بررسی نگرش کلی احساسات یک توییت به دوشیوه آموزش با نظارت و بر پایه فرهنگ لغات انجام می شود. به دلیل محدودیت های روش آموزش با نظارت همچون نیاز به داشتن داده آموزشی، موجب شده که اکثر روش های عقیده کاوی توییتر به روش مبتنی بر واژه نامه تاکید کنند. در گذشته، بیشتر روش ها در حوزه عقیده کاوی مبتنی بر واژه نامه، روی متون ساخت یافته انجام می شدند در حالیکه این متدها برای متون موجود در توییتر که دارای محدودیت تعداد کاراکتر بوده و حاوی کلمات اختصار و اصطلاحات عامیانه می باشند، نتیجه خوبی نداشتند. در سال 2012، Thelwall و همکاران واژهنامه ای ارایه نمودند که برای کار با داده های اجتماعی مناسب بودند. الگوریتم پیشنهادی با نام SentiStrength، میزان نگرش یک متن عامیانه را با بکارگیری فرهنگ لغات مشخص می کند.
کلیدواژه ها:
عقیده کاوی، تحلیل احساسات، الگوریتم SVM، هوش مصنوعی، شبکه اجتماعی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/696084/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فصیح فر، زهره و رمضان پور، سارا و ایزی، ملیحه و رخصتی، حمیدرضا،1396،مروری بر بکارگیری روابط معنایی و روش ترکیبی جهت عقیده کاوی و تحلیل احساسات در شبکه اجتماعی توییتر،دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های دانش بنیان در مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات،تهران،،،https://civilica.com/doc/696084
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، فصیح فر، زهره؛ سارا رمضان پور و ملیحه ایزی و حمیدرضا رخصتی)
برای بار دوم به بعد: (1396، فصیح فر؛ رمضان پور و ایزی و رخصتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- عقیده کاوی در گردشگری با استفاده از یادگیری بدون نظارت
- عقیده کاوی مبتنی بر کمیته ای از قوانین در داده های گروه های تلگرام فارسی
- دسته بندی روش های توصیف متن در عقیده کاوی از شبکه ی اجتماعی توییتر
- بررسی روشهای بکارگیری الگوریتم های آنالیز احساسات در شبکه های اجتماعی
- مروری بر تجزیه و تحلیل احساسات در زبان فارسی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- پیاده سازی داشبورد مانیتورینگ و کنترل از راه دور با استفاده از نرم افزار Node-RED
- تخمین تابع تبدیل سیستم با اندازه گیری داده ها و ورودی تحریک نویز شبه تصادفی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.