سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: DSCONF02_300
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,324
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی روشهای بکارگیری الگوریتم های آنالیز احساسات در شبکه های اجتماعی
چکیده مقاله:
با پیدایش وب ، مردم می توانستند عقاید خود را در مورد وب با توجه به فعالیت های روزانه و مقوله های جهانی، ساده تر بیان کنند و دراختیار دیگران قرار دهند. رشد تکاملی رسانه های اجتماعی هم تاثیر بسزایی در این فعالیت ها داشته است و یک برنامه ی شفاف را دراختیار ما قرار داده است تا نظرات خود را با جهانیان تقسیم کنیم. این واژه های الکترونیکی که (eWOM) بر روی وب نمایش دادهشدند در تجارت و صنایع خدماتی، بسیار متداول هستند و به مشتری ها قدرت به اشتراک گذاشتن اظهار نظراتشان را می دهند-یک دههو نیم گذشته، جوامع تحقیقاتی، مراکز آموزشی و صنایع خدماتی و عمومی با دقت بر روی بررسی احساسات که به آن حفاری عقیدههم می گویند کار کردند تا حالت و نظرات عمومی را از آن استخراج و بررسی کنند.(Sentiment Analysis (SA) و Opinion Mining (OM یک زمینه تحقیقاتی است که نظرات، احساسات، ارزیابی ها، رفتارها وگرایش ها و عواطف نوشته شده با یک زبان نوشتاری را آنالیز می کند. به عبارتی این تحقیقات از حیطه تحقیقات کامپیوتری فراتر رفتهو به دلیل اهمیت آن در اجتماع و کسب و کار وارد مباحث علوم مدیریتی و علوم اجتماعی می شود. افرایش اهمیت Sentiment analysis با رشد رسانه های اجتماعی مانند نظرسنجی ها، forum discussions ها، وبلاگ ها، توئیتر و شبکه های اجتماعی همزمانشده است. سیستم های Sentiment analysis تقریبا در همه زمینه های تجاری و اجتماعی مورد استفاده قرار می گیرند، در این مقالهسعی شده یکی از زمینه های تحقیقاتی پردازش زبان طبیعی را که در متن کاوی و داده کاوی هم به طور گسترده مورد بررسی قرارمی گیرد به نام تحلیل گر احساس یا علایق را معرفی کنیم و روش های کار آن را همراه با کاربردها و الگوریتم های آن در شبکه هایاجتماعی را به اختصار شرح دهیم.
کلیدواژه ها:
بررسي احساسات ؛ دسته بندي ؛ انتخاب ويژگي؛ يادگيري انتقال؛ ساخت منابع
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/507592/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ایمانی، سجاد و علی اشرف پیامن، نصرت و خدایی، آزاده السادات،1395،بررسی روشهای بکارگیری الگوریتم های آنالیز احساسات در شبکه های اجتماعی،دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی،قم،،،https://civilica.com/doc/507592
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، ایمانی، سجاد؛ نصرت علی اشرف پیامن و آزاده السادات خدایی)
برای بار دوم به بعد: (1395، ایمانی؛ علی اشرف پیامن و خدایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر بکارگیری روابط معنایی و روش ترکیبی جهت عقیده کاوی و تحلیل احساسات در شبکه اجتماعی توییتر
- تشخیص احساس متن فارسی با استفاده از روش مبتنی بر شباهت معنایی
- تحلیل احساسات در شبکه اجتماعی توییتر با تکنیک متن کاوی
- بررسی مدل های نظرکاوی و تجزیه و تحلیل احساسات کاربران در محیط وب
- مروری بر تجزیه و تحلیل احساسات در زبان فارسی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.