سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CTCONF03_080
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 176
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل مقایسه ای محتوای کتاب جدید التالیف فارسی سوم مقطع ابتدایی از طریق فرمول های خوانایی فلش و فرای
چکیده مقاله:
تغییر و تحول و همگامی با علم روز جهت بهتر شدن وضعیت آموزش و پرورش و در نتیجه ارتقا همه جانبه جامعه از اهداف عالیه سیستم های پیشرفته ونظامهای تربیتی می باشد، یکی از این همگرایی ها, هماهنگی محتوای کتب درسی با علم روز است و این مورد باعث می گردد که بطور دایم محتوای کتابها دستخوش تغییر می گردند و در این راستا کتاب فارسی سوم نیز تغییر نموده است و اکنون در این تحقیق تلاش شده با توجه به موضوع مطرح شده که تحلیل مقایسه ای محتوای کتاب جدید التالیف فارسی سوم از طریق فرمول های خوانایی فلش وفرای بوده ، به بررسی پانزده درس موجود پرداخته و میزان خوانایی آنها را از طریق فرمولهای خوانایی مورد بررسی قرار داده است . باید اشاره گردد که این تحقیق موفق به مشخص نمودن نقاط قوت و ضعف کتاب سوم گردیده است و در پایان نیز نتایج را نیز بیان نموده است و به ضرورت پیشنهاداتی را نیز مطرح کرده است که اگر این پیشنهادات مورد توجه قرار گیرند و در بازنگری های بعدی این کتاب اعمال گردند ،آموزش و پرورش قادرخواهد بود در سطح خواندن و درک مطلب دانش آموزان در این پایه تاثیر مناسب بگذارد.
کلیدواژه ها:
تحليل محتوا،فرمول هاي خوانايي ،فلش،فراي,
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/647600/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:برهمن، مریم و آتش روز، محمد،1396،تحلیل مقایسه ای محتوای کتاب جدید التالیف فارسی سوم مقطع ابتدایی از طریق فرمول های خوانایی فلش و فرای ،سومین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران،،،https://civilica.com/doc/647600
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، برهمن، مریم؛ محمد آتش روز)
برای بار دوم به بعد: (1396، برهمن؛ آتش روز)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل محتوای کتاب فارسی پایه ششم براساس فرمول های خوانایی فلش, مک لافلین,فرای,کلوز,گانینک و ویلیام رومی
- معرفی نظریه ارتباط گرایی و ارایه الگوی طراحی آموزشی متناسب با آن
- بررسی نظریه ارتباط گرایی و تاثیر آن بر یادگیری
- رویکردهای نوین طراحی برنامه درسی
- رویکرد ارتباط گرایی و دلالت های آن در مدیریت دانش شخصی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کنکاشی در سخت گیری های درسی والدین و عواقب آن در آینده دانش آموزان
- رابطه بین خوش بینی تحصیلی دانش آموزان با تجارب مثبت دانش آموزان در مدرسه
- بررسی گرایش جنسی در انسان ها و رابطه آن با هویت جنسی
- برنامه ریزی درسی با رویکرد تعلیم و تربیت اسلامی
- نقش نیازهای روانشناختی، سبک های دلبستگی و انسجام خانواده در ازدواج زود هنگام دختران نوجوان: یک مطالعه پس رویدادی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.