سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: ICPE05_437
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 164
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رویکرد ارتباط گرایی و دلالت های آن در مدیریت دانش شخصی
چکیده مقاله:
در عصر ارتباط گرایی، یعنی جامعه کنونی، تغییرات مداوم فناوری و نیز شیوه ای که افراد و امور از طریق شبکه بهم مرتبط میشوند، تنها روی آنچه آموخته میشوند تاثیر نمی گذارند، بلکه شیوه های شناسایی و آموختن را نیز تغییر میدهند. رویکردهای سنتی یادگیری، فلسفه ها و پارادایم های آموزشی، همچون رفتارگرایی، شناخت گرایی، انسان گرایی و ساختگرایی که پایه و اساس آموزش و تدریس بودهاند، دیگر پاسخگوی نیازهای آموزشی جوامع دانشی امروز نیستند. جامعه نیازمند افرادی میباشد که پیوسته دانش خود یا دانش الکترونیکی خود را به روز نمایند. قابلیت ضروری مورد نیاز برای یک یادگیرنده دایمی در جامعه ی دانش، توانایی متصل ماندن و تعلق داشتن به جوامع دیجیتالی است که در آن منافع میتوانند دایما به اشتراک گذاشته شوند. بنابراین با توجه به این که هر فرد در جامعه دانش باید یک تجربه یادگیری دایمی شخصی را ایجاد نماید که در سراسر مراحل یادگیری رسمی و غیر رسمی با درجات مختلفی از کاربرد تکنولوژی همراه باشد، تیوری ارتباط گرایی به عنوان یک نظریه یادگیری، میتواند چارچوبی ارزشمند را برای غنی سازی محیط یادگیری و توسعه مهارتهای مدیریت دانش بویژه دانش شخصی فراهم سازد. یک محیط شبکه ای، امکانی را برای شروع و توزیع فعالیتهای مدیریت دانش و یادگیری برای افزایش خلق دانش فردی وگروهی انعطاف پذیر، از طریق بازخورد و تشخیص فراهم می سازد. هدف مقاله حاضر بررسی ماهیت ارتباط گرایی و چگونگی ارتباط آن باکسب مهارتهای مدیریت دانش شخصی برای یک محیط شبکه ای می باشد، مهارتهایی که برای یادگیری مادام العمر در جامعه دانش الزامی است. در انتها به نقدهای وارد شده بر این دیدگاه اشاره شده است.
کلیدواژه ها:
ارتباط گرایی، مدیریت دانش شخصی، یادگیری دیجیتال
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/815489/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قرآنی سیرجانی، سیما و پورشافعی، هادی،1397،رویکرد ارتباط گرایی و دلالت های آن در مدیریت دانش شخصی،پنجمین کنفرانس بین المللی روانشناسی،علوم تربیتی و سبک زندگی،قزوین،،،https://civilica.com/doc/815489
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، قرآنی سیرجانی، سیما؛ هادی پورشافعی)
برای بار دوم به بعد: (1397، قرآنی سیرجانی؛ پورشافعی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- معرفی نظریه ارتباط گرایی و ارایه الگوی طراحی آموزشی متناسب با آن
- بررسی نظریه ارتباط گرایی و تاثیر آن بر یادگیری
- رویکردهای نوین طراحی برنامه درسی
- نظریه ی ارتباط گرایی، به سوی پارادایم نو در یادگیری الکترونیکی
- طراحی مدل سوادآموزی بزرگسالان بر مبنای فناوری های نوین آموزشی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه بین خوش بینی تحصیلی دانش آموزان با تجارب مثبت دانش آموزان در مدرسه
- بررسی گرایش جنسی در انسان ها و رابطه آن با هویت جنسی
- برنامه ریزی درسی با رویکرد تعلیم و تربیت اسلامی
- نقش نیازهای روانشناختی، سبک های دلبستگی و انسجام خانواده در ازدواج زود هنگام دختران نوجوان: یک مطالعه پس رویدادی
- اثربخشی آموزش برنامه شادی فوردایس بر احساس تنهایی دختران بی سرپرست تحت حمایت سازمان بهزیستی شهرستان کازرون
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.