سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: TTC15_070
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 183
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی آموزش رانندگان وسائط نقلیه سنگین در ایران با سایرکشورها
چکیده مقاله:
افزایش نیاز به بکارگیری خودروهای سنگین در چرخه حمل و نقل کشور، درخواست برای اخذ گواهینامه مخصوص به این خودروها را نیز بدنبال داشته است. لذا ضرورت داشت تا زم ینه ها ی لازم برا ی روند تغ یی رات در زمینهتکنولوژی های مدرن مورد استفاده در خودروهای سنگین و موارد آمو زش رانندگان ا ی ن خودروها، پ ارامترها و استاندارد های آزمون رانندگی ملاک برای اخذ گواهینامه خودروهای سنگ ین در ای ران و کشورها ی پیشرو مورد ارزیابی قرار گیرد. آمارهای چهار سال اخیر نشان دهنده این است که با وجود اینکه ماشین های سنگ ین(کام یون، تریلی و اتوبوس) از لحاظ تعداد تصادفات در جایگاه پایین تری قرار دارند اما از لحاظ تعداد متوفیان تصادفات رتبهدوم را بخود اختصاص داده اند. نتیاج تحقیق نشان داد در سایر کشورها طبقه بندی گواهینامه ها به تفکیک خودروها بصورتC, R, RE, LR, MR, HR, HC, MCوجود دارد و آموزشهای لازم در هرگروه مطابق با نوع و سیله نقلیه به هنرجو داده میشود. ولی متاسفانه در ایران آموزش و آزمون خودروهای سنگین در قالب پایه یکم درنظر رفته شده بطور تقریبا یکسانی به اجرا گذاشته می شود. پیشنهاد می شود حداقل میزان آموزش تئوری و عملی رانندگی باتوجه به نوع وسیله نقلیه مشخص گردد و همچنین روشهای آموزش رانندگی در ایران نیازمند بازنگر یاساسی است. که در این راستا مهمترین عوامل چالشی مدت زمان آموزش، کیفیت آموزش و یادگیری، هزینه های دوره های آموزشی می باشند
کلیدواژه ها:
خودرو سنگين، گواهينامه، دوره هاي آموزشي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/558387/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یدالهی، محمد و کشفی، سیدسعید،1394،بررسی آموزش رانندگان وسائط نقلیه سنگین در ایران با سایرکشورها،پانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک،تهران،،،https://civilica.com/doc/558387
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، یدالهی، محمد؛ سیدسعید کشفی)
برای بار دوم به بعد: (1394، یدالهی؛ کشفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل اثرات انواع پوزولان ها بر بتن سدها
- شناسایی و تعیین شاخص های هزینه ای موثر وارائه مدل قیمت گذاری کرایه در ناوگان اتوبوسرانی درونشهری تهران
- تعیین و تدوین معیارها و شاخصهای ارزیابی رفتار رانندگان حرفه ای ناوگان حمل و نقل مسافری
- سیستم خودکار تعیین نرخ حمل بار به صورت زمینی
- بررسی و محاسبه منافع زیست محیطی حاصل از نوسازی ناوگان حمل و نقل در کاربریهای مختلف
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه بازتاب نور خورشید از سطح لایه های آسفالتی رنگی با استفاده ازآزمایش میدانی
- بررسی آزمایشگاهی اثر نفوذ رواناب در عملکرد بستر ماسه ای روسازی آسفالت متخلخل
- ارزیابی اثر بارگذاری دینامیکی بر ضرایب شدت تنش روسازی آسفالتی ترک خورده با استفاده از المان محدود
- مطالعه خصوصیات مخلوطهای آسفالتی دارای قیر معدنی و زایکوترم
- تاثیر نانو لوله های کربنی بر روی قیرهای تولیدی شرکت نفت پاسارگاد
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.