سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ESCONF01_286
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,648
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل محتوای کتاب علوم تجربی پایه پنجم ابتدایی براساس الگوی مریل درسال تحصیلی 1394-95
چکیده مقاله:
هدف پژوهش حاضرتحلیل محتوای کتاب علوم تجربی پایه پنجم ابتدایی براساس الگوی مریل است کتاب درسی علوم تجربی یکی ازاصلی ترین دروس دوره ابتدایی و راهنمایی تحصیلی می باشد جامعه اماری این پژوهش شامل محتوای کتاب درسی علوم تجربی پایه پنجم ابتدایی درسال تحصیلی 1394-95 می باشد جمعیت نمونه برابر با حجم جامعه اماری انتخاب گردیده است پژوهش حاضر ازنوع کاربردی و روش تحقیق آن توصیفی و ازنوع تحلیل محتوا می باشد کتاب علوم تجربی پایه پنجم ابتدایی مشتمل بردوازده درس می باشد که هردرس بطور مجزا موردتجزیه و تحلیل قرارگرفت و درنهایت طالاعات به دست امده ازهردرس جمع بندی شده و کل کتاب تجزیه و تحلیل گردید تجزیه و تحلیل کتاب مذکور براساس چک لیستی که بامقیاس درجه بندی خیلی زیاد متوسط کم و خیلی کم تهیه گردیده انجام گرفت که به این شکل که همه موارد موجود متن تصاویر تکالیف و فعالیت ها درمحتوای کتاب براساس الگوی طراحی مریل مشخص گردیده و باتوجه به فراوانی شان دریکی ازمقیاسهای درجه بندی قرارگرفتند نتایج پژوهش نشان میدهد که محتوای کتاب بیشتر به ایجادوتوسعه مفاهیم می پردازد و محتوای کتاب بیشتر باهدف ایجادسطح عملکرد کشف و ابداع طراحی شده است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ESCONF01_286 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/498667/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدشریفی، سمانه و خالق خواه، علی و مرادی، مسعود،1395،تحلیل محتوای کتاب علوم تجربی پایه پنجم ابتدایی براساس الگوی مریل درسال تحصیلی 1394-95،اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی و مطالعات اجتماعی ایران،قم،https://civilica.com/doc/498667
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، محمدشریفی، سمانه؛ علی خالق خواه و مسعود مرادی)
برای بار دوم به بعد: (1395، محمدشریفی؛ خالق خواه و مرادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- استاد حسنلو، حسین؛ فرجی خیاوی، زلیخا؛ شکراللهی، رقیه، تحلیل محتوای ...
- اسدی یزدی، مهناز، تحلیل محتوای کتاب علوم تجربی پایه چهارم ...
- امام جمعه، محمدرضا، تحلیل محتوای کتاب های علوم تجربی پایه ...
- اوجانی، افسانه، تحلیل محتوای کتاب علوم تجربی پنجم ابتدایی با ...
- نیک نفس، سعید؛ علی آبادی، خدیجه، نقش تحلیل محتوا در ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقد و بررسی نظام آموزشی مقطع ابتدایی ایران از نظر ایدیولوژی های برنامه درسی
- نقش توانمندسازی منابع انسانی در ارتقای کیفیت خدمات در حوزه مدیریت شهری
- سیستم تولید ناب گامی به سوی تولید سبز
- آکوآپونیک (کشت توام گیاه و موجود آبزی در یک سیستم چرخشی محلول غذایی کشت بدون خاک)
- مطالعه اهمیت و کاربرد فناوری اطلاعات در مدیریت زنجیره تامین
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل بین رشته ای چهاربعدی اعتیاد و موادمخدر راهبردهایی برای پیشگیری
- تاثیر آموزش کنترل تکانه برکاهش نشانه های ADHD دانش آموزان
- پیش بینی مولفه های یادگیری سازمانی براساس ابعاد توانمندسازی درمیان اعضای هیئت علمی مطالعه موردی دانشگاه ارومیه
- راهبردهای مقابله ای و فرسودگی شغلی با استرش شغلی مربیان مهدهای کودک شهرتهران
- رابطه دین باوری با سلامت روانی دردانشجویان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.