سال انتشار: 1394
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی روانشناسی و علوم تربیتی
کد COI مقاله: ICPE01_118
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,773
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله روش های تدریس برنامه درسی هدیه های آسمانی در مقطع ابتدایی
چکیده مقاله:
سالهاست که ارایه دروس به شیوه متداول ادامه دارد و هر دو گروهمعلم و دانش آموزان از کم بازدهی و کسل کنندگی کلاس هاناراضی اند. کتاب هدیه های آسمان، علاوه بر تغییر در محتوا وسبک نگارش، حاوی رویکردهای نوین تربیتی آموزشی است .جلب مشارکت دانش آموزان و سهیم ساختن آنها در مراحلتدریس مهمترین رویکردهای کتاب است. با توجه به این امر،بهترین روش تدریس کتاب، روش تدریس فعال است که در آندست کم بیست دقیقه از زمان هر جلسه تدریس به مشارکتدانش آموزان در مباحث و شنیدن نظرات آنان اختصاص می یابد.روشهای آموزش فعال، می توانند نقش مؤثری در ارتقا کیفیتیادگیری فراگیران داشته باشند. بر این اساس این مطالعه با هدفبررسی انواع روش های تدریس به ویژه روش های تدریس فعالانجام شد. روش این مطالعه پژوهشی است.بحث و نتیجه گیری: نتایج بررسی و مطالعه منابع موجود نشانداد که گروه بندی دانش آموزان کلاس، اختصاص دادن زمانمناسب به پرسش های آنان و ایجاد فرصت گفت وگو بین دانشآموزان و داوری درباره نظرات یکدیگر از ملزومات روش های تدریسفعال است. محدود ساختن روش های تدریس به روش سخنرانی وتبدیل دانش آموز به یک شنونده صرف، در تعارض با اهدافتربیت دینی است و به آفت بزرگ حافظه محوری در دانش آموزانمنجر خواهد شد.
کلیدواژه ها:
هدیه های آسمانی، روش تدریس، تدریس فعال، مقطع ابتدایی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/460131/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضوی، اعظم و حسنه قره باغ، بهرام و عباس زاد، مینا و صفرزاده، فرزانه،1394،روش های تدریس برنامه درسی هدیه های آسمانی در مقطع ابتدایی،اولین کنفرانس بین المللی روانشناسی و علوم تربیتی،شیراز،،،https://civilica.com/doc/460131
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، رضوی، اعظم؛ بهرام حسنه قره باغ و مینا عباس زاد و فرزانه صفرزاده)
برای بار دوم به بعد: (1394، رضوی؛ حسنه قره باغ و عباس زاد و صفرزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- چک لیست تعمیر و نگهداری تجهیزات و تاسیسات ساختمان
- بررسی انواع روشهای پرداخت الکترونیکی در ایران و مکانیزمهای عملیاتی ارائه شده توسط بانکهای کشور در این زمینه
- روانشناسی فضای سبز
- مدیریت ذینفعان پروژه
- نقش پدافند غیرعامل در کاهش آسیب به تاسیسات آب و فاضلاب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه بین هوش هیجانی و پایستگی تحصیلی در دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی شهر اهواز
- رفتار درمانی دیالکتیکی و اضطراب
- بررسی رابطه بین محیط خانواده با پدیده اعتیاد
- بررسی مقایسه ای اهداف تعلیم وتربیت از دیدگاه ابن خلدون و افلاطون
- “The effect of cognitive-behavioral group therapy on quality of life of infertile women”
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.