سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: MNGTCONF03_198
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 409
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله عوامل موثر بر شکاف دیجیتالی با تاکید بر زبان انگلیسی به عنوان عاملی موثر در ایران
چکیده مقاله:
در - دو دهه اخیر، شکاف دیجیتالی به معنای فاصله بین افرادی که به رایانه و اینترنت دسترسی دارند و افرادی که از این دسترسی محروم اند، به عنوان یکی از بزرگ ترین چالشهتای عصر دیجیتال مطرح شده است . آثار مخرب اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی مترتب بر این نوع نابرابری به زعم بسیاری ازصاحبنظران، عمیقتر از نابرابریهای سنتی – است . در تحقیقی که در آمریکا در بین بومیان و مهاجران انجامشد نشان داد که محدودیت تسلط بر زبان انگلیسی ممکن است مانع مهم برای استفاده فن آوری اطلاعات و ارتباطات به ویژه اینترنت برای مهاجرانی که زبان انگلیسی نمی دانند بشود .این تحقیق، به بررسی عوامل مؤثر بر شکاف دیجیتالی با تاکید بر مهارت زبان انگلیسی به عنوان عاملی موثر در ایران می پردازد به زعم کارشناسان مشکلات عدیده ای در آموزش و یاد گیری مهارت زبان انگلیسی در کشور وجود دارد می باشد
کلیدواژه ها:
زبان انگليسي ، شكاف ديجيتال ، فن آوري اطلاعات و ارتباطات
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/451650/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شیخ الاسلامی کندلوسی، نادر و زائری امیرانی، محسن،1394،عوامل موثر بر شکاف دیجیتالی با تاکید بر زبان انگلیسی به عنوان عاملی موثر در ایران،پنجمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت،تهران،،،https://civilica.com/doc/451650
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، شیخ الاسلامی کندلوسی، نادر؛ محسن زائری امیرانی)
برای بار دوم به بعد: (1394، شیخ الاسلامی کندلوسی؛ زائری امیرانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تقابل شکاف دیجیتال و فقراطلاعاتی در جامعه ی جهانی
- تعیین نقش رابطه والدفرزندی و خودکنترلی درگرایش به بازیهای رایانه ای دردانشجویان
- بررسی الزامات آموزش مهارتهای اجتماعی به دانش آموزان دوره ابتدایی
- اثربخشی درمان گروهی شناختی- رفتاری بر اختلالات خلقی و اضطرابی دانشجویان دختر
- راهکارهای آموزش و تقویت املای فارسی ( اقدام پژوهی)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
- بررسی عملکرد اقتصادی ایران در اواخر عصر قاجار 1906-1860 با تاکید بر بخش کشاورزی و دولتی
- بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر موانع اشتراک دانش برای کارمندان دولت با توجه به نقش میانجی گری آموزش ضمن خدمت (مطالعه موردی کارکنان سازمان هلال احمر)
- بررسی فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری درشیلات بخش " پرورش ماهی در دریا (قفس)" در ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.