سال انتشار: 1389
محل انتشار: فصلنامه دانش و تندرستی، دوره: 5، شماره: 1
کد COI مقاله: JR_JKH-5-1_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 352
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عوامل مرتبط با رفتارهای پیشگیری کننده سرطان پوست در دانش آموزان دختر دبیرستانی شهر یزد بر اساس تئوری انگیزش محافظت در سال 88-1387
چکیده مقاله:
مقدمه: سرطان پوست شایع ترین نوع سرطان در شهر یزد می باشد و دوران کودکی و نوجوانی یک زمان مهم و ویژه برای پیشگیری از سرطان پوست در آینده است. هدف مطالعه حاضر تعیین عوامل مرتبط با انجام رفتارهای پیشگیری کننده سرطان پوست در دانش آموزان دختر دبیرستانی شهر یزد با استفاده از تئوری انگیزش محافظت است .مواد و روش ها: شرکت کننده های این مطالعه مقطعی، شامل 360 دانش آموز دختر مقطع دبیرستان از 4 دبیرستان شهر یزد بودند. داده ها از طریق پرسش نامه خود ایفا جمع آوری گردید. داده هابا استفاده از نرم افزار آماری SPSS تست های آماری T-test, ANOVA ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.نتایج: ضریب همبستگی پیرسون نشان داد که بین رفتارهای محافظت کننده سرطان پوست با سازه های حساسیت درک شده، شدت درک شده، ترس، خودکارآمدی، کارآمدی پاسخ ارزیابی کنار آمدن، همبستگی مثبت و با پاداش، هزینه های پاسخ و ارزیابی تهدید، همبستگی منفی در سطح 0/01 وجود داشت. میزان پیشگویی انگیزش محافظت توسط دو فرآیند میانجی شناختی ارزیابی تهدید و ارزیابی کنار آمدن، 54 % بود که در این میان نقش ارزیابی تهدید (β=0/335) بیش تر بود. همچنین میزان پیشگویی رفتارهای محافظت کننده به وسیله سازه انگیزش محافظت 41 % بود. نتیجه گیری: نتایج این مطالعه اثربخشی تئوری انگیزش محافظت را در پیشگویی رفتارهای پیشگیری کننده از سرطان پوست در شرکت کنندگان تأیید می کند.
کلیدواژه ها:
سرطان پوست، تئوری انگیزش محافظت، دانش آموزان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/443853/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باقیانی مقدم، محمدحسین و محمدی، سهیلا و نوربالا، محمدتقی و مظلومی محمودآباد، سیدسعید،1389،بررسی عوامل مرتبط با رفتارهای پیشگیری کننده سرطان پوست در دانش آموزان دختر دبیرستانی شهر یزد بر اساس تئوری انگیزش محافظت در سال 88-1387،،،،،https://civilica.com/doc/443853
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، باقیانی مقدم، محمدحسین؛ سهیلا محمدی و محمدتقی نوربالا و سیدسعید مظلومی محمودآباد)
برای بار دوم به بعد: (1389، باقیانی مقدم؛ محمدی و نوربالا و مظلومی محمودآباد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- آنالیز عناصر شیمیایی در پوسته زمین
- آنالیز تک ذره با دستگاه ICP-MS
- کاربرد نانوزئولیت ها در محیط زیست و دارورسانی
- روتنیم در درمان سرطان
- تأثیر نانو ذرات اکسید منیزیم (MgO) به عنوان یک عنصر کمیاب بر میزان گلوکز سرم در رت های نر دیابتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.