سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ASIBCONF01_522
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 248
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رابطه شیوههای فرزندپروری ادراک شده با کمرویی در دانشآموزان
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر باهدف بررسی رابطه شیوههای فرزندپروری ادراک شده با کمرویی در دانشآموزان دختر دبیرستانی شهر یزد انجام شد.روش پژوهش توصیفی از نوع همبستگی بود. جامعه مورد مطالعه را دانش آموزان دختر دبیرستانی شهر یزد تشکیلمی دادند که 055 نفر از آنها با روش نمونه گیری خوشه ای انتخاب شدند. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه کمرویی استنفوردو شیوه های فرزند پروری ادراک شده بوری استفاده شد. دادهها با استفاده از نرم افزار SPSS و با آزمونهای تحلیل همبستگی و رگرسیون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. یافته ها نشان دادند که رابطه منفی معناداری بین شیوه فرزندپروریسهلگیر و کمرویی) P<./.1 ؛ r=-./14 ( و همچنین بین شیوه فرزندپروری مقتدرانه و کمرویی رابطه منفی معنادار) P<./.1 ؛ r=-./275 ( وجود دارد. رابطه بین شیوه فرزندپروری دیکتاتورانه و کمرویی مثبت و معنادار) P<./.1 =5/333 ؛ r( است. نتایج رگرسیون نشان دادند که شیوههای فرزندپروری دیکتاتورانه به صورت مثبت و شیوه مقتدرانه به صورت منفی توانستهاند به طور معنا داری بر کمرویی تأثیر بگذارند و قادر به پیشبینی آن میباشند. لذا نتیجه میگیریم والدینی که شیوه فرزندپروری دیکتاتور دارند دارای فرزندان کمروتری هستند.
کلیدواژه ها:
کمرویی، شیوه های فرزند پروری و دانش آموزان دختر دبیرستانی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/439086/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی، بهناز و بخشایش، علیرضا و برزگربفرویی، کاظم،1394،رابطه شیوههای فرزندپروری ادراک شده با کمرویی در دانشآموزان،اولین همایش علمی پژوهشی روانشناسی،علوم تربیتی و آسیب شناسی جامعه،کرمان،،،https://civilica.com/doc/439086
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، حسینی، بهناز؛ علیرضا بخشایش و کاظم برزگربفرویی)
برای بار دوم به بعد: (1394، حسینی؛ بخشایش و برزگربفرویی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- کنکاشی در سخت گیری های درسی والدین و عواقب آن در آینده دانش آموزان
- رابطه بین خوش بینی تحصیلی دانش آموزان با تجارب مثبت دانش آموزان در مدرسه
- بررسی گرایش جنسی در انسان ها و رابطه آن با هویت جنسی
- برنامه ریزی درسی با رویکرد تعلیم و تربیت اسلامی
- نقش نیازهای روانشناختی، سبک های دلبستگی و انسجام خانواده در ازدواج زود هنگام دختران نوجوان: یک مطالعه پس رویدادی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.