(فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : 0 تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ترسیم و تحلیل شبکه هم نویسندگی هم تالیفی و شبکه همکاری اولین همایش ملی پژوهش های مهندسی صنایع
سیدمحمد سجادیان - مربی گروه مهندسی صنایع دانشگاه پیام نوراکرم محمدی - دانشجوی کارشناسی ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه اصفهان
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر از نوع علم سنجی بوده و از طریق تحلیل شبکه هم تألیفی پژوهشگران با استفاده از شاخص های تحلیل شبکه های اجتماعی انجام شده است . جامعه پژوهش از 161 مقاله که در سال 1131 دراولین همایش ملی پژوهش های مهندسیصنایع ارائه شده، تشکیل می شود . برای گردآوری داد ه های پژوهش، مقالات مذکور از طریق سایت سیویلیکا بررسی و اطلاعات مربوط به هم تالیفی پژوهشگران و دانشگا ه های کشور در فایل های تکست جداگانه ای ثبت شد .برای تحلیل شبکههم تألیفی مقالات همایش از نرم افزار یو.سی.آی.نت نسخه 6.6 استفاده شد پژوهش حاضر از منظر جهت گیری کاربردی، هدف توصیفی و استراتژی پیمایشی است و با استفاده از تحلیل محتوای واژگان (هم واژگانی که یکی از فنون کتاب سنجی است ) و در آن از روش های مختلف علم سنجی، تحلیل هم واژگانی و تحلیل شبکه همتالیفی استفاده شده است انجام شده است و به تحلیل همکاری محققان و مقاله های انتشار یافته آنها در پایگاه اطلاعات علمی سیویلیکا، طی اولین همایش ملی پژوهش های مهندسی صنایع سال 1131 ، در حوز ه مهندسی صنایع می پردازد. این بررسی بااستفاده از نرم افزارهای تحلیل شبکه های اجتماعی انجام گرفته است ..همچنین ، به بررسی ارتباطات به وجود آمده بین دانشگاهها و صنعت به واسطه محققان آنها پرداخته و در نتیجه این ارتباطات ، نویسندگان و دانشگاه هایی که بیشترین همکاری را داشتند به نمایش گذاشته می شوند . در این پژوهش 161 مقاله با 172 نویسنده و 271 نویسنده منحصر به فرد مورد بررسی قرار گرفتهاند که نتایج حاصله نمایانگر نقش اساسی همکاری نویسندگی در تشکیل گراف و انتشار دانش و نیز، انتقال اطلاعات بین مجامعکاری مختلف است. در پژوهش حاضر شبکه همتألیفی مقالههای همایش ترسیم و در دو سطح کلان و خرد تحلیل شدند. نویسندگان و دانشگاه های برتر از لحاظ شاخص ها انتخاب گردیدند. شاخص های ضریب همکاری، شاخص همکاری و درجه همکاری نیز محاسبه گردید. یافته ها نشان داد که شاخص همکاری در هر مدرک 2.1 بوده است. بیشترین شاخص همکاری با 6 نویسنده در هر مدرک بوده است. این شاخص نشان می دهد اکثر نویسندگان در گرو ههای دو تایی به همنویسندگی پرداخته اند.در جه همکاری نویسندگان 8.00 بوده که حاکی از گرایش بیشتر نویسندگان این حوزه به هم تالیفی است. با توجه به ضریب همکاری کلی 0.50 نویسندگان تمایل بالایی به تولید مدرک علمی مشارکتی ندارند.
کلیدواژه ها:
تحليل شبكه اجتماعي، شبكه هم نويسندگي هم تاليفي ، چندنويسندگي، همنويسندگي، تحليل هم رخدادي واژگان، نقشه موضوعي، همكاري علمي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/430773/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
سجادیان، سیدمحمد و محمدی، اکرم،1394،ترسیم و تحلیل شبکه هم نویسندگی هم تالیفی و شبکه همکاری اولین همایش ملی پژوهش های مهندسی صنایع،دومین همایش ملی پژوهش های مهندسی صنایع،تهران،،،https://civilica.com/doc/430773
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1394، سجادیان، سیدمحمد؛ اکرم محمدی) برای بار دوم به بعد: (1394، سجادیان؛ محمدی) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.