سال انتشار: 1383
محل انتشار: دومین همایش ملی توسعه فناوری در صنعت نفت
کد COI مقاله: TDCA02_072
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 3,765
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کارکرد مدیریت دانش در صنعت نفت و مطالعه موردی به کارگیری آن در چند شرکت نفت بین المللی
چکیده مقاله:
نقش دانش در رقابت پذیری بنگاه های اقتصادی طی دهه اخیر بسیار برجسته تر شده است، در حقیقت امروزه اغلب ارزش افزوده کسب شده توسط بنگاه های اقتصادی نه به واسطه تجهیزات و امکانات، بلکه به وسیله دانش انباشته شده در آن سازمان کسب می شود. لذا به عنوان یک پارامتر بسیار تاثیرگذار، مدیریت دانش یا هنر ایجاد ارزش افزوده از این سرمایه ناملموس، از ازرش و اهمیت ویژه ای برخوردار است. از آن سو صنعت نفت نیز صنعتی است که در بسیاری از تخصص های آن تجربه حرف اول ار می زند و بر خلاف بسیاری از رشته های مهندسی، قواعد و اصول مهندسی حاکم بر آن به سختی قابل نوشته شدن و کد شدن است.
گستردگی شرکت های نفت بین المللی در سطح جهان، تعداد زیاد کارکنان آنها، نوع دانش در صنعت نفت (که در بسیاری از موارد مبتنی بر تجربه است) و نقش پر رنگ سرمایه دانش در حفظ رقابتمندی شرکت ها، موجب شده است مدیریت دانش مورد توجه شرکت های بزرگ بین المللی در صنعت نفت و گاز قرار گیرد.
در این مقاله ضمن بررسی مقدمات و تعاریف مدیریت دانش ، شیوه های پیاده سازی سیستم مدیریت دانش درچند شرکت بزرگ نفتی مورد بررسی واقع شده و آثار و نتایج آن مورد مطالعه قرار می گیرد، سپس با توجه به شرایط صنعت نفت ایران،پیشنهاداتی ارایه می گردد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/32973/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باقری، رضا،1383،کارکرد مدیریت دانش در صنعت نفت و مطالعه موردی به کارگیری آن در چند شرکت نفت بین المللی،دومین همایش ملی توسعه فناوری در صنعت نفت،تهران،،،https://civilica.com/doc/32973
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، باقری، رضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1383، باقری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- ضرورت توسعه مدیریت دانش در شرکت های پیمانکار عمومی صنایع نفت و گاز مطالعه موردی : مدل اجرایی تأسیس ” دانشگاه اختصاصی بنگاه “ CU در شرکت پتروپارس(1384)
- ارتقای مدیریت دانش پیمانکاران ایرانی صنایع نفت و گاز مطالعه موردی: ارایه یک مدل اجرایی برای ارتقای کیفی شرکت پیمانکار عمومی، پتروپارس(1384)
- مدیریت دانش در صنعت پتروشیمی موانع و راهکارها(1387)
- شناسایی و اولویت بندی عوامل مؤثر در پیاده سازی مدیریت دانش با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی ( FAHP )(1392)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 4 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مزایا و موانع کاربرد مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) در مدیریت تسهیلات (FM) و تعمیر و نگهداری ساخته ها
- طراحی الگوی شایستگی مدیران در بخش سلامت (رویکرد استراتژی تئوری داده بنیاد)
- سیستم هوشمند گروه بندی تبلیغات با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
- علم سنجی و خوشه بندی دانش مدیریت فناوری درایران با هدف ارزیابی این دانش و مقایسه آن با وضعیت جهانی
- کاربرد مدل سازی اطلاعات ساختمان BIM در مدیریت تسهیلاتFM
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- محاسبه تاب آوری شبکه گازرسانی کشور بر اساس شبیه سازی
- شبیه ساسی فزآیند بهینه جهت حذف نمک های مقاوم حزارتی و مونو اتیلن گلایکول از آمین های متداول در پالایشگاه های گازی پارس جنوبی
- بررسی برج تقطیر واحد آیزوماکس و مطالعات امکان سنجی و ارزیابی فنی به منظور مقایسه شرایط برج و مقیاس محصولات با ارزش افزوده در دو حالت پکینگ و سینی برای جریان های برگشتی
- ارزیابی کاتالیست های واحد پلاتفرمر به صورت عملیاتی با هدف افزایش بهره وری واحد به کمک مهندسی فرآیند
- بررسی اثر شوری بر پایداری آسفالتین
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.