بررسی وضعیت جذب آب و روغن حبوبات ایرانی
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 867
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCFOODI21_1093
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
حبوبات از منابع مهم غذایی سرشار از پروتئین برای تغذیه به شمار می آید. همچنین ارزش بیولوژیکی پروتئین حبوبات به سبب د ارا بودن بسیاری از اسیدهای آمینه ضروری در مقایسه با سایر منابع تأمین کننده پروتئین بسیار بالا می باشد. در این تحقیق ظرفیت جذب آب و روغن آرد 4 رقم از حبوبات ایرانی (باقلا، نخود، ماش و لوبیا چشم بلبلی) بررسی شد. نتایج نشان داد که ظرفیت جذب آب، در مورد آرد باقلا دارای بیشترین مقدار بود (6/52 گرم) و پس از آن به ترتیبف لوبیا چشم بلبلی، نخود و ماش قرار گرفتند. خاصیت جذب روغن، ویژگی کاربردی بعدی بود و در این رابطه، لوبیا دارای بیشترین میازن جذب روغن (5/12 گرم) و ماش دارای کمترین میزان (4/41 گرم) می باشد. نتایج این مطالعه نشان داد که باقلا قابلیت استفاده به عنوانجزئی از فرمولاسیون غذاهای عملگر را دارد که ارزش غذایی و ویژگی های عملکردی فرآورده را افزایش می دهد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
یزدان خسروی
مدیر کنترل کیفیت شرکت شیر خشک نوزاد پگاه شهرکرد
جواد کرامت
استادیار دانشگاه صنعتی اصفهان
علی اکبر کشاورز هدایتی
دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
الهام محمود
مدیر تضمین کیفیت شرکت شیرخشک نوزاد پگاه شهرکرد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :