سال انتشار: 1384
محل انتشار: همایش علمی کاربردی راههای مقابله با سرمازدگی
کد COI مقاله: SCFDC01_039
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 21,891
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اصول مدیریت باغداری در جلوگیری از خسارت سرمازدگی درختان میوه
چکیده مقاله:
کشور ایران به علت داشتن شرایط اقلیمی متنوع و مساعد یکی از مناطق عمده کشت و پرورش درختان میوه در جهان محسوب می شود از نظر تنوع تولید محصولات باغی ایران بعد از چین و آمریکا در رتبه سوم جهان قرار دارد و از لحاظ سطح زیر کشت محصولات خرما، انار و پسته مقاوم اول، زردآلو دوم، گردو چهارم، فندق و سیب پنجم، بادام و انگور ششم، مربات هشتم و گلابی مقام چهاردهم را در بین کشورهای تولید کننده میوه در جهان به خود اختصاص داده است. سطح زیر کشت باغهای کشور در سال 1380 بصورت نهال 435691 هکتار وبصورت درختان بارور 1745412 هکتار با میزان 11774988 تن میوه برآورد شده است (1).
بر اساس آمارهای ارائه شده تنها حدود 10 درصد از کل زمین های قابل کشت دنیا ممکم است بدون تنش سرمازدگی باشند. خسارت سرمازدگی در آمریکا سالانه حدود 4-3 درصد و در برخی مناطق نظیر برزیل و نیمکره جنوبی حدود 5 درصد و در ایران حدود 3-2/5 درصد گزارش شده است (7). خسارت سرمازدگی و یخبندان اسفند 75 در مناطق مختلف استان خوزستان بالغ بر 300 میلیارد ریال تخمین زده شده است. همچنین خسارت سرمازدگی فروردین 76 باغهای استان چهارمحال وبختیاری بالغ بر 50 میلیارد برآورد شده است.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCFDC01_039 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/23099/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاسمی، ایوبعلی،1384،اصول مدیریت باغداری در جلوگیری از خسارت سرمازدگی درختان میوه،همایش علمی کاربردی راههای مقابله با سرمازدگی،یزد،https://civilica.com/doc/23099
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، قاسمی، ایوبعلی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1384، قاسمی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
نقد پژوهشگران در مورد مقاله اصول مدیریت باغداری در جلوگیری از خسارت سرمازدگی درختان میوه
سید محمود جزایری مقدس (1395/11/05): در کل مقاله ی خوبی هستن ولی به صورت دقیق و جزئی به آن نپرداخته است در کل برای اریه و سمینار کلاسی خوب است نه پایانامه
سید محمود جزایری مقدس (1395/11/05): در کل مقاله ی خوبی هستن ولی به صورت دقیق و جزئی به آن نپرداخته است در کل برای اریه و سمینار کلاسی خوب است نه پایانامه
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: سازمان تحقیقات کشاورزی
تعداد مقالات: 1,614
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آموزش مناسب شیمی: ایجاد ارتباط بین محتوا و چالش های دانش آموزان
- وسایل کمک آموزشی و تاثیر آن بر یادگیری
- تولید بتاکاروتن از ریزجلبک دونالیلا سالینا
- مروری بر تحقیقات انجام شده در زمینه پیوند گردو در ایران
- پرورش جلبک دونالیلا سالینا و تولید کاروتنویید ها از آن:گامی در جهت توسعه پایدار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی هیبریدهای جدید مونوژرم چغندرقند در شرایط تنش خشکی
- شناسایی فاکتورهای رونویسی موثر در پاسخ به بیمارگرهای قارچی گندم با استفاده از فراواکاوی داده های ریزآرایه
- تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ های یولاف زراعی .Avena satvina L در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ایجاد کلکسیون هسته ژرم پلاسم جو (Hordeum vulgare) بومی ایران در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ارزیابی تنوع صفات زراعی در نمونه های ژنتیکی بومی نخود تیپ دسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.