سال انتشار: 1389
کد COI مقاله: NSASD02_373
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 5,916
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پرورش جلبک دونالیلا سالینا و تولید کاروتنویید ها از آن:گامی در جهت توسعه پایدار
چکیده مقاله:
بیوتکنولوژی کشاورزی در پایداری رشد اقتصادی و رقابت اقتصادی نقش بسیار مهمی ایفا میکند .امروزه رویکردجهانی در جهت توسعه پایدار و در راستای ایجاد تعادل میان توسعه و محیط زیست است.از اینرو توجه به سمت محصولاتی با منشا زیستی است که علاوه بر اثرات زیست محیطی کمتر، با استقبال بیشتر مصرف کنندگان همراه است .یکی ازمحصولات استراتژیک که در صنایع غذایی، دارویی وبهداشتی کاربرد فراوان دارد کاروتنوئیدها و به ویژه بتاکاروتن میباشد،که به طور طبیعی در ارگانیسم های فتوسنتتسک سنتز میشود.به علت سوگیری به سمت تولید کاروتنوئیدها ازروشهای بیوسنتتیک، توجه به منابع طبیعی آنها افزایش یافته است.از جمله منابع مهم تولید کننده بتاکاروتن، جلبک سبز تک سلولی دونالیلا است که ایجاد کاروتنوئید در کلروپلاست آلگ و تحت شرایط استرس صورت می گیرد.منبع طبیعی آن دریاچه های نمکی فوق اشباع می باشَد و به همین دلیل اکوسیستم ایران با وجود دریاچه های آب شور متعدد مانند ارومیه ، قم و مهارلو پرورش تجاری این جلبک را ممکن میسازد.در این تحقیق به بررسی تولید کاروتنوئید توسط جلبک دونالیلا سالینا پرداخته شده است.نمونه جلبک مورد مطالعه بومی ایران بوده و بررسی فوق در یک دوره رشد چهل روزه صورت گرفته است. نتایج حاصله نشان می دهد که پیگمانتاسیون متناسب با روند رشد بوده و تولید کاروتنوئید در محیط کشت جانسون با شوری 10 درصدو پی اچ برابر8/5 درروز42 به 14/95میلیگرم در لیتر محیط کشت می رسد.
کلیدواژه ها:
بيوتكنولوژي، دوناليلا سالينا،توسعه پايدار،كاروتنوئيد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/136966/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تولایی، سعیده و مظاهری اسدی، مهناز و رستمی، خسرو،1389،پرورش جلبک دونالیلا سالینا و تولید کاروتنویید ها از آن:گامی در جهت توسعه پایدار،دومین همایش ملی کشاورزی و توسعه پایدار (فرصتها و چالشهای پیش رو)،شیراز،،،https://civilica.com/doc/136966
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، تولایی، سعیده؛ مهناز مظاهری اسدی و خسرو رستمی)
برای بار دوم به بعد: (1389، تولایی؛ مظاهری اسدی و رستمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بتا کاروتن و روشهای استخراج آن از هویج و مقایسه آنها
- مروری بر تصفیه فاضلاب توسط جلبکها
- تولید بتاکاروتن از ریزجلبک دونالیلا سالینا
- بررسی اثر کلشیسین و زمین بر برخی صفات ریز جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina)
- کشت آزمایشگاهی جلبک اسپیرولینا Arthrospira platensis به منظور تولید صنعتی در ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.