سال انتشار: 1397
محل انتشار: چهارمین همایش ملی تمدن نوین اسلامی
کد COI مقاله: NEICC04_006
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 536
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی محوریت نهاد خانواده در تمدن سازی
چکیده مقاله:
یکی از رویکردهای تمدنی رویکرد عوامل محور است. این رویکرد قائل است برای تمدن سازی نیاز به برنامه ها و نهادهای خاصی داریم نهاد خانواده یکی از مهم ترین و اصی لترین نهادهایی است که می توان آن را قدیمی ترین نهاد بشری دانست. مسئله اصلی در این مقاله عبارت است از اینکه خانواده چه نقشی در آینده تمدن ایفا می کند آیامیتوان تمدنی را فرض کرد که در آن نهاد خانواده وجود نداشته باشد یا اینکه این نهاد سکولار باشد در این پژوهش با استفاده از ادله عقلی و نقلی درصدد تایید این مدعا هستیم که شرط تقویم تمدن، وجود نهاد خانواده به عنوان اولین سنگ بنای تمدن به معنای موسع آن است و شرط تقویم تمدن اسلامی وجود نهاد خانواده به معنای مضیق و غیرسکولارآن است. در این مختصر ضمن بیان معنای تمدن و خانواده و اقسام هر یک، به بیان ارتباط این دو می پردازیم. طبق این پژوهش نمی توان تمدنی را فرض کرد که در آن نهاد خانواده وجود نداشته باشد. خانواده کارویژه های فراوانی در تکمیل اضلاع مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، ارتباطی و روانشناسانه یک تمدن دارد. لذا میان ضعف و قوتنهاد خانواده و افول و اقتدار یک تمدن ارتباط مستقیم وجود دارد.
کلیدواژه ها:
خانواده، تمدن، تمدن اسلامي، نياز، نهاد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/958982/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آرام، محمدرضا،1397،بررسی محوریت نهاد خانواده در تمدن سازی،چهارمین همایش ملی تمدن نوین اسلامی،تهران،،،https://civilica.com/doc/958982
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، آرام، محمدرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، آرام؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر نظام جبران خدمات کارکنان بر سلامت اداری ایران
- مروری بر تکنیکهای شبیهسازی مونت کارلوی زنجیر مارکفی و چند کاربرد آن
- مطالعه تطبیقی مدلهای برنامه ریزی استراتژیک
- بهینه سازی آشکارساز چرنکوف آبی
- بررسی تاثیر نظریه های محتوایی و فرآیندی انگیزش در سازمان ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- عبرت آموزی از زندگی پرچم داران بصیرت وخواص بی بصیرت در تاریخ اسلام
- عوامل و موانع بصیرت
- بررسی تطبیقی دانشگاه های افسری معروف دنیا
- راه های برون رفت از فتنه در جامعه اسلامی از نگاه امیرالمؤمنین علی (ع) (با تأکید بر وقایع پس از انتخابات دهم)
- اخلاق پاسداری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.