سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: PEHCONF03_029
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 800
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اگزیستنسیالیسم در اشعار تاتی علی پدرام
چکیده مقاله:
اگزیستنسیالسم(فلسفه اصالت وجود) یکی از مهمترین مکتبهای فلسفی و ادبی جهان در قرن بیستم است که از گذشته وجود داشته و عرصه گسترش آن کشورهای اروپایی به ویژه آلمان و فرانسه بوده است. در این مکتب فلسفی_ادبی، فرد انسانی به عنوان فاعلی آگاه شناخته میشود که در تجرب5 هستی و لمس معنای وجود به طور بی واسطه با حقیقت زندگانی رویارو شده و پوچی و بی معنایی زندگی خود را در می یابد، آنگاه با تکیه بر پاسداشت5 گوهر 5آزادی و با استفاده از امکان گزینش و انتخاب، هدفی برای خود برگزیده، به این شکل به سلسله رویدادها و حوادثی که زندگی نامیده میشود، معنا و مفهوم میبخشد. استاد پدرام، شاعر و نویسنده تاتی تاکستان است که با تاثیراز صافی و صفای مردمان تات و الهام از داستان های خردمندانه این مردمان که از گذشتگان دور سینه به سینه نقل شده و در میانشان اشعاری است که به واسطه طرح پرسش های بنیادین فلسفی در پیوند با هستی انسان و آغاز و انجام کار جهان و نیز باورمندی تلویحی به نقش آفرینی آدمی در تعیین مسیر خویش، با تاکید بر پیامها و توصیه در اشعار خویش میتوان از شاعران گویشور محلی اگزیستنسیالیسم در قرن حاضر به شمار آورد. این مقاله تلاشی در جهت همسو نشان دادن بن مایه های برجسته اگزیسانسیالیسم و اندیشه های فلسفی مطرح شده در اشعار استاد پدرام است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PEHCONF03_029 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/934347/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رحمانی، محمد و رحمانی، رضا،1398،اگزیستنسیالیسم در اشعار تاتی علی پدرام،سومین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و علوم انسانی،https://civilica.com/doc/934347
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، رحمانی، محمد؛ رضا رحمانی)
برای بار دوم به بعد: (1398، رحمانی؛ رحمانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه بین خلاقیت، هوش هیجانی و خودکار آمدی
- ویژگی های ذهنی، رفتاری و شخصیتی افراد خلاق
- بررسی رابطه پایگاه های هویت و ارزش های شخصی
- بررسی میزان تأثیر برخی از عوامل آموزشی بر کیفیت آموزش دانشگاهی از دیدگاه اعضاء هیئت علمی ودانشجویان
- بررسی تناسب نیمکت های موجود در محیط های آموزشی با ویژگی های آنتروپومتریکی دانش آموزان مقطع ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.