سال انتشار: 1396
محل انتشار: اولین همایش ملی علوم رفتاری و اسلامی
کد COI مقاله: IBSCO01_116
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 201
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله واکاوی شفقت ورزی در کودکان و راه های ارتقای آن از دیدگاه اسلام و متخصصان روانشناسی
چکیده مقاله:
شفقت ورزی سازه ای است که ریشه ی تاریخی در تمامی ادیان و آثار ادبی و هنری جهان دارد، اما نزدیک به دو ده ه است که توجه روان شناسان و متخصصان تعلیم و تربیت را به خود جذب نموده است. ابتدا این سازه فقط در مورد بزرگسالان بویژه آنهایی که به شدت تحت تاثیر خود سرزنشی و خود انتقادی هستند، مطرح شد و کمتر به نحوه ی پرورش آن در کودکان و نوجوانان توجه شده است. لذا هدف از این پیوستار پرداختن به این موضوع است که شفقت ورزی به کودکان تا چه اندازه مورد توجه شخصیت های دینی و ادبی فرهنگ ما بوده است و چگونه می توان با کاربست تکنیک های علمی چنین ویژگی مهمی را در کودکان و نوجوانان ارتقا داد. لذا پژوهش حاضر توانسته است با استفاده از آثار و کتب دینی و منابع علمی حاضر به سوالات بالا پاسخ دهد. و در نهایت محققین به چنین نتیجه ای دست یافتند که چنین به نظر می رسد که توجه به شفقت ورزی به کودکان در جامعه پر تلاطم امروزی بسیار امری لازم می باشد و راه پرورش چنین ویژگی ای، از طریق راهکار هایی که در متون علمی، ادیان و دیگر منابع ذکر شده است، میسر می گردد.
کلیدواژه ها:
شفقت ورزی، کودکان، راهبردها، اسلام، روان شناسی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/910667/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:برزگربفرویی، کاظم و ابویی، عارفه و حریری زاده، فتانه،1396،واکاوی شفقت ورزی در کودکان و راه های ارتقای آن از دیدگاه اسلام و متخصصان روانشناسی،اولین همایش ملی علوم رفتاری و اسلامی،اردکان،،،https://civilica.com/doc/910667
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، برزگربفرویی، کاظم؛ عارفه ابویی و فتانه حریری زاده)
برای بار دوم به بعد: (1396، برزگربفرویی؛ ابویی و حریری زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بازشناسی مقامات عنداللهی در حوزه صبر و تقوی ازنگاه قران کریم
- بررسی تطبیقی وظایف زن و مرد در حقوق مدنی ایران و مذاهب اهل سنت
- درامدی بر فرقه گنابادیه از گذشته تاکنون
- انتشار ویروس از منظر جنایات جنگی بین المللی
- نگاهی بر شرایط انعقاد و اعتبار بیع الکترونیکی و سنتی با نگاه تطبیقی به قانون انگلستان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.