سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MANAGECONF03_201
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 290
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی امکان پیاده سازی بودجه باصرفه اقتصادی بهتر با برقرارى سیستم حسابدارى تعهدى در شهرداری کلانشهر اهواز
چکیده مقاله:
شیوه جمع آوری، طبقه بندی و تفسیر اطلاعات حسابداری نقش اساسی در پیش بینی و برنامه ریزی مالیسازمان ها و در حقیقت مدیریت استراتژیک آن دارد، زیرا اطلاعات مذکور مبنای لازم را برای تصمیم گیری واتخاذ سیاست های آتی سازمان فراهم می سازد. سیستم حسابداری بر مبنای نقدی باوجود سهولت در ثبت وگزارشگری مالی دارای محدودیت های اساسی است. شهرداری سازمانی غیردولتی و غیرانتفاعی و مردمیاست که اداره و مسیولیت و مدیریت امور شهری را با مجوز دولت و با امکانات مردمی به دست آورده است.استقرار حسابداری تعهدی در شهرداری ها عایدات بسیاری دارد. در این تحقیق کوشش شده است صرفهاقتصادی تغییر روش حسابداری نقدی به حسابداری تعهدی بر بودجه شهرداری کلانشهر اهواز موردبررسیقرار گیرد. به این منظور شهرداری اهواز و مناطق هشتگانه موردمطالعه قرار گرفت. نتایج حاکی از آن است کهتغییر از حسابداری نقدی به حسابداری تعهدی در شهرداری اهواز موجب مدیریت مناسب منابع و هزینه ها،کاهش هزینه پردازش اطلاعات جهت تصمیم گیری، افزایش پیش بینی منابع بودجهای در یک دوره مالی وتسهیل ارتباط پرسنل با سیستم ها و تسریع نحوه استفاده کاربران از سیستم می گردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MANAGECONF03_201 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/826280/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زنگنه، حمیدرضا و صالحی نیا، محسن،1397،بررسی امکان پیاده سازی بودجه باصرفه اقتصادی بهتر با برقرارى سیستم حسابدارى تعهدى در شهرداری کلانشهر اهواز،سومین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و حسابرسی پویا،تهران،https://civilica.com/doc/826280
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، زنگنه، حمیدرضا؛ محسن صالحی نیا)
برای بار دوم به بعد: (1397، زنگنه؛ صالحی نیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مالیات بر ارزش افزوده در نرخ بازده دارایی ها
- بررسی رابطه بین دلبستگی شغلی و اثربخشی سازمانی در بین کارکنان بانک کشاورزی شهر کرمان
- بررسی ذهنیت کارکنان در مورد رضایت شغلی به کمک روش شناسی کیو
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری» (۶ . فصل چهارم ساختار سازمانی)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح احتساب سنوات خدمت بازنشستگان نیروهای مسلح»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.