سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: ISME26_005
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 152
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عددی تاثیر سرعت جوشکاری بر عمر خستگی اتصالات جوش آرگون در ورق فولادی ضدزنگ
چکیده مقاله:
افزایش روزافزون استفاده از آلیاژهای فولاد در صنایع مختلف از جمله خودروسازی، کشتی سازی، حمل و نقل ریلی و تجهیزات زمینی فرودگاه ها، نیازمند فرایند جوشکاری موثر و قابل اطمینان می باشد. فولاد ضد زنگ 201 AISI از فولادهای بسیار کاربردی در این زمینه می باشد. جوشکاری قوسی با الکترود تنگستنی تحت پوشش گاز محافظ یکی از روش های ایجاد اتصال می باشد که پارامتر های مختلف، همچون سرعت جوشکاری و یا انجام عملیات حرارتی تاثیرهای متفاوتی بر روی استحکام اتصالات این نوع جوشکاری می گذارند. به دلیل ایجاد تنش های پسماند کشش ی در حین جوشکاری، بررسی عصر خستگی اتصالات جوش اهمیت فراوانی دارد. در این پژوهش با استفاده از نتایج تجربی بدست آمده از مطالعات قبلی پژوهشگران، که بر روی سرعت های مختلف جوشکاری انجام شده اند، اقدام به تخمین عمر این نوع از اتصالات شده است. تخمین عمر های خستگی با استفاده از مدل های المان محدود و بهره گیری از معیارهای مختلف تخمین استحکام خستگی، که در این مطالعه معیار مورد استفاده بر مبنای رهیافت بر اساس کرتش است، انجام شده و برای تحلیل و نمایش نتایج از نرم افزار آباکوس استفاده شده است. نتایج حاکی از آن است که جوشکاری با سرعت 3 / 5 میلی متر بر ثانیه به لحاظ داشتن ویژگی های مکانیکی، عمر و استحکام مناسب ارجحیت بالاتری نسبت به سایر سرعت ها دارد. در بارگذاری های پایین تر ، رفتار مکانیکی و مقدار عمر نمونه ها با سرعت جوشکاری 3 / 5 میلی متر بر ثانیه بسیار مناسب و مطلوب به نظر می رسد که این موارد به علت بالا بودن سختی در نواحی نزدیک به ناحیه ی جوش به وجود آمده اند. به منظور صحه گذاری نتایج بررسی استقلال از مش نیز انجام شده است.
کلیدواژه ها:
كليدي فولاد ضد زنگ 201 AISI سرعت جوشكاري، روش المان محدود، عمر خستگي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/816764/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نبوی کیوی، امیر و کاظم لو، علی و خواجه فرد، افشین،1397،بررسی عددی تاثیر سرعت جوشکاری بر عمر خستگی اتصالات جوش آرگون در ورق فولادی ضدزنگ،بیست و ششمین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران،سمنان،،،https://civilica.com/doc/816764
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، نبوی کیوی، امیر؛ علی کاظم لو و افشین خواجه فرد)
برای بار دوم به بعد: (1397، نبوی کیوی؛ کاظم لو و خواجه فرد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیرحرارت ورودی جوشکاری SMAW برریز ساختار وخواص مکانیکی فلزجوش فولاد VCN200
- مقاومت کششی جوش تیگ دو فلز غیر همجنس آلیاژ آلومینیم 5050 به فولاد زنگ نزن کم کربن
- آشنایی وشناخت هنرآموزان و دانشجویان وهنرجویان رشته عمران ازمعایب اصلی جوش در اتصالات سازه های اسکلت فلزی
- بررسی ریز ساختار فولاد HSLA100 جوشکاری شده با فرآیند SMAW در زیرآب
- روش های جوشکاری نوین و تشخیص عیب در جوشکاری رباتیک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
- تشخیص و جبران سازی عیب در ربات های صنعتی مبتنی بر پایش وضعیت
- بررسی تاثیر هندسه بر توزیع تنش و ضریب شدت تنش یك صفحه با ترك لبه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.