سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: WELDING01_031
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 673
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله روش های جوشکاری نوین و تشخیص عیب در جوشکاری رباتیک
چکیده مقاله:
در این مقاله به معرفی انواع روش های جوشکاری، معایب و مزایای هر کدام از روش ها، روش های کنترل ربات جوشکار و کاربرد پردازش تصویر در تشخیص خرابی خط جوش پرداخته شده است. در ابتدا تاریخچه ای از جوشکاری و سیر تحولی از پیشرفت های جوشکاری ارایه میدهیم. سپس به معرفی انواع روش های جوشکاری میپردازیم.روش های جوشکاری که در این مقاله به آنها پرداخته شده است شامل جوشکاری رباتیک، جوشکاری زیر آب، جوشکاری زیر پودری، جوشکاری مقاومتی، جوشکاری حالت جامد، جوشکاری گاز، جوشکاری با گاز محافظ و الکترود تنگستن، جوشکاری لیزر، جوشکاری با اشعه الکترونی، جوشکاری ترمیت، جوشکاری پلاسما و جوش آرگون میباشد. در هر قسمت مزایا و معایب هر روش را بررسی میکنیم. در نهایت با توجه به مقایسه مزایا و معایب روش های مختلف و ویژگی های جوشکاری ربات، بیان خواهیم کرد که استفاده از ربات در جوشکاری، روشی بسیار کارآمد و کم هزینه است و یکی از بهترین روش ها برای جوشکاری است. در قسمت جوشکاری رباتیک دو روش برای کنترل ربات جوشکار ارایه شده است. در روش اول کنترل ربات با چهار درجه آزادی است و در قسمت دوم به کنترل بازوی ربات دولینکی با فیدبک خطی ساز پرداخته شده است. در نهایت به معرفی یادگیری ماشین که زیر مجموعه ی هوش مصنوعی است، میپردازیم و راهکاری جدید برای جوشکاری ربات با استفاده از این شبکه ها پیشنهاد میدهیم. در نهایت نیز به یکی از مهمترین روش های تشخیص عیب در جوشکاری میپردازیم، در این روش برای تشخیص عیب از پردازش تصویر استفاده شده است.
کلیدواژه ها:
جوشکاری، یادگیری ماشین، تشخیص عیب، پردازش تصویر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/759452/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صفری دهنوی، وحید،1397،روش های جوشکاری نوین و تشخیص عیب در جوشکاری رباتیک،اولین همایش ملی جوشکاری دانشگاه فنی و حرفه ای بروجن،بروجن،،،https://civilica.com/doc/759452
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، صفری دهنوی، وحید؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، صفری دهنوی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اندازه گیری تنش پسماند به روش غیر مخرب امواج التراسونیک
- شناسایی و بهینه سازی پارامترهای جوشکاری زیرپودری با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی تاثیر جوشکاری لیزر بر روی شکل پذیری ورق فولادی کم کربنSt12 در فرآیند شکل دهی تدریجی تک نقطه ای هرم و مخروط ناقص
- بررسی تاثیر فرآیند جوشکاری Tig و پارامترهای بهینه جوشکاری بر آلیاژ 4032
- بررسی جوشکاری سرد و گرم و تاثیر پارامترهای جوشکاری بر خواص اتصال
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Investigating geochemical characteristics of the Asmari reservoir oils in Qaleh-Nar oilfield, SW Iran
- Slip and antiblock additives for polyolefins film: a review
- Effect of Mesoporosity on the Catalytic Performance of SAPO-31 in the n-Heptane Hydroconversion
- Model-basedHazard&operability (HAZOP) Study in 16 pipeline (Ahvaz-Tehran) of Cheshmeh shour oil pumping station
- Optimization of Glycol Dehydration Plant Using Linear Programming Method
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.