سال انتشار: 1390
محل انتشار: دوفصلنامه کتاب قیم، دوره: 1، شماره: 4
کد COI مقاله: JR_KGY-1-4_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 143
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله صمد نفی مادیت از ذات احد
چکیده مقاله:
وجود اختلاف در معنای واژه الصمد مفسرین را به تکاپوی عجیب انداخته است. روایت تفسیری امام حسین (ع) با تغبیر لاجوف له بر خلاف دیدگاه مخالفات که آن را ملهم معنای تشبیه و تجسیم دانسته و مآلا آن را ملهم معنای تشبیه و تجسیم داشته ومآلا آن را مردود قلمداد کرده اند، به دلایل: همسویی با هدف سوره و ایفای نقش موثر در شبکه ارتباطی آیات سوره، هماهنگی با کشفیات جدید علم تجربی و برخورداری از تایید دیگر روایات، زمینه بررسی این روایت را به سمتی سوق می دهد که معانی سه گانه عرضه شده توسط مخالفان روایت تفسیری امام حسین (ع)، اندارج معنایی واحد یافته و با تصحیح پیش فرض این گروه، ادعای تشبیه به بوته فراموشی سپرده می شود.
کلیدواژه ها:
صمد، احد، امام حسين (ع)، ماديت، تشبيه و تجسيم
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/808779/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جودوی، امیر و برومند، محمدحسین و صالحی، اکرم،1390، صمد نفی مادیت از ذات احد ،،،،،https://civilica.com/doc/808779
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، جودوی، امیر؛ محمدحسین برومند و اکرم صالحی)
برای بار دوم به بعد: (1390، جودوی؛ برومند و صالحی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- عبرت آموزی از زندگی پرچم داران بصیرت وخواص بی بصیرت در تاریخ اسلام
- عوامل و موانع بصیرت
- بررسی تطبیقی دانشگاه های افسری معروف دنیا
- راه های برون رفت از فتنه در جامعه اسلامی از نگاه امیرالمؤمنین علی (ع) (با تأکید بر وقایع پس از انتخابات دهم)
- اخلاق پاسداری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.