سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: AMSCONF05_231
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 271
فایل این مقاله در 25 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 25 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر فرهنگ سازمانی دوسوتوان و دوسوتوانی بافت سازمانی بر نوآوری محصول در صنایع دفاعی ایران
چکیده مقاله:
نوآوری عاملی مهم در تداوم حیات و موفقیت بنگاه های تجاری در بازارهای رقابتی است. در حوزه دفاع، با توجه به تغییر مستمرنیازهای مشتریان صنایع دفاعی و در عین حال به دلیل ماهیت فناورانه و نوآورانه ی جنگ های نوین، ارتقای عملکرد نوآوری ازاهمیت مضاعفی برخوردار است. از این رو، شناسایی و تقویت عوامل موثر بر نوآوری نه تنها به بنگاه های دفاعی کمک می کند تاسهم بازار خود را افزایش دهند و از منافع تجاری آن برخوردار شوند، بلکه به آنها فرصت می دهد تا نقشی در ارتقای بنیه دفاعیکشور متبوع خود ایفا نموده و از این طریق از مشوقهای دولتی نیز برخوردار شوند. در این میان، با توجه به نقش فرهنگ و نیزنقش بافت سازمانی در عملکرد سازمان ها می توان انتظار داشت که عملکرد نوآورانه سازمان های دفاعی نیز تحت تاثیر این دو سازهقرار داشته باشد. یعنی اولا، نوع خاصی از فرهنگ سازمانی که آن را فرهنگ سازمانی دوسوتوان (فرهنگ دوسوتوانی) می خوانند تاثیرقابل توجهی بر عملکرد نوآوری داشته باشد؛ و ثانیا، نوع خاصی از بافت سازمانی که آن را بافت سازمانی دوسوتوان می نامند بطورمستقیم یا غیر مستقیم بر عملکرد نوآوری بنگاه های دفاعی تاثیر نهد. برای بررسی این موضوع شرکت های فعال در صنایع دفاعیبه عنوان جامعه آماری پژوهش تعیین و پرسشنامه محقق ساخته بین 85 بنگاه دفاعی توزیع شد که از این تعداد 63 بنگاه به عنواناعضای نمونه مورد بررسی قرار گرفت. داده ها با کمک مدل سازی معادلات ساختاری و بوسیله نرم افزار PLS تحلیل شد. نتایجحاکی از تاثیر فرهنگ سازمانی دوسوتوان و بافت دوسوتوان (دوسوتوانی زمینه ای) بر نوآوری و نقش دوسوتوانی زمینه ای به عنوانمیانجی در رابطه بین فرهنگ سازمانی دوسوتوان و نوآوری بود.
کلیدواژه ها:
فرهنگ سازماني دوسوتوان، تنوع سازماني، چشم انداز مشترك، دوسوتواني زمينه اي، نوآوري بنيادين و نوآوري تدريجي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/784567/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خددادی، امیر و بوشهری، علیرضا و شفقت، ابوطالب،1397،تاثیر فرهنگ سازمانی دوسوتوان و دوسوتوانی بافت سازمانی بر نوآوری محصول در صنایع دفاعی ایران،پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/784567
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، خددادی، امیر؛ علیرضا بوشهری و ابوطالب شفقت)
برای بار دوم به بعد: (1397، خددادی؛ بوشهری و شفقت)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- انتخاب مدل ارزیابی سیاست های مشارکت زنان در تولید علم فناوری بر اساس الگوی هانسن
- تدوین سند راهبردی منابع انسانی در یک سازمان صنعتی با محصولات پیچیده
- بررسی عوامل کلیدی موثر بر عملکرد صادراتی صنایع معدنی، با تمرکز بر صنعت سنگ ایران
- ارزیابی و انتخاب تامین کننده پایدار با رویکرد دنپ و ویکور فازی (مورد مطالعه: بیمارستان روحانی)
- مقایسه مدل های کسب وکار به عنوان کلیدی ترین عامل در موفقیت استارتآپ ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.