سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: RAFCON11_088
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 585
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارتباط ادراک حمایت اجتماعی، ناگویی هیجانی با اعتیاد به اینترنت با نقش واسطه ای ذهن آگاهی در دانشجویان دانشگاه باهنر
چکیده مقاله:
هدف پژوهش حاضر، بررسی ارتباط ادراک حمایت اجتماعی و ناگویی هیجانی با اعتیاد به اینترنت با نقش واسطه ای ذهنآگاهی بود. طرح این پژوهش همبستگی از نوع تحلیل مسیر بود. جامعه آماری این پژوهش تمام دانشجویان دختر خوابگاهدانشگاه باهنر در سال 1395-96 بودند که با استفاده از جدول کرجسی_ مورگان 200 نفر با روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند و به پرسشنامه های ادراک حمایت اجتماعی، ناگویی هیجانی، اعتیاد به اینترنت و ذهن آگاهی پاسخدادند. در این پژوهش از نرم افزار، ssps 24 و amos24 جهت تجزیه تحلیل داده ها استفاده شد. نتایج نشان دهنده عدمرابطه بین حمایت اجتماعی با اعتیاد به اینترنت بود. از سویی متغیر ذهن آگاهی با اعتیاد به اینترنت رابطه ی معکوسداشت، به این صورت که با افزایش ذهن آگاهی اعتیاد به اینترنت کاهش یافت و ارتباط ناگویی هیجانی با اعتیاد بهاینترنت به صورت مستقیم معنادار نشد. بر اساس نتایج این تحقیق میتوان گفت تنظیم هیجانی مناسب و افزایش ذهنآگاهی در جوانان، می تواند آن ها را در مقابل خطر اعتیاد به اینترنت مصونیت بیشتری دهد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا RAFCON11_088 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/777387/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:وزیری وحید، فاطمه و مرادی، نگین،1397،ارتباط ادراک حمایت اجتماعی، ناگویی هیجانی با اعتیاد به اینترنت با نقش واسطه ای ذهن آگاهی در دانشجویان دانشگاه باهنر،یازدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی و علوم اجتماعی،تهران،https://civilica.com/doc/777387
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، وزیری وحید، فاطمه؛ نگین مرادی)
برای بار دوم به بعد: (1397، وزیری وحید؛ مرادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی رابطه بین سبک های دلبستگی و ویژگی های شخصیتی با اعتیاد به اینترنت در دانشجویان دختردانشگاه اردبیل
- بررسی مفهوم اخلاقی و عرفانی شکر
- پیش بینی اعتیاد به گوشی هوشمند بر اساس کمرویی، احساس تنهایی و روابط اجتماعی در دانش آموزان
- بررسی رابطه بین اعتیاد به شبکه های اجتماعی اضطراب تنهایی سبکهای دلبستگی و ماهیت اجتماعی دانش آموزان
- اثربخشی واقعیت درمانی مبتنی بر نظریه انتخاب بر راهبردهای تنظیم شناختی هیجان نوجوانان درگیر وندالیسم مدرسه ای
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مشارکت روستائیان در بازسازی مناطق زلزله زده
- اختلالات روانی ناشی از زلزله
- بررسی ارتباط بین گرایشهای هویتی نوجوانان و مولفه های هوش هیجانی
- بررسی اثر بخشی آموزش مهارتهای اجتماعی بر رفتار سازگارانه کودک عقب مانده ذهنی خفیف
- مقایسه ی باورهای خودکارآمدی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دوره ی متوسطه دارای سبکهای دلبستگی ایمن، ناایمن اجتنابی و ناایمن دوسوگرا شهرستان سنندج
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.