سال انتشار: 1396
محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم انسانی
کد COI مقاله: INTCONF03_066
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 133
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پیوستگی مفهومی در سوره بقره با تکیه بر مفاهیم (نبوت و مخالفان حق)
چکیده مقاله:
یکی از مباحث اختلافی بین دانشمندان مسلمان و خاورشناسان، بحث ارتباط و انسجام و به نوعی پیوستگی مفهومی بین آیات قرآن کریم است تا جایی که تناسب غایات به عنوان یک دانش مورد توجه اندیشمندان اسلامی قرار گرفته است. کشف، شناسایی و تدوین خطوط ارتباطی آیات، بتوان بیشتر بر دریافتن حدت یک سوره و در نهایت که به تمام آیات کلام الهی کمک خواهد کرد، سوره بقره نیز از جمله سوری است که مفاهیم و موضوعات متنوعی نظیر نبوت و مخالفان حق را در خود جای داده است . منافقان و مشرکان عرب و بنی اسراییل از جمله مخالفان حقی هستند که در این سوره در مقابل دعوت انبیا عملکردهای متنوعی داشته و به پیامد اعمال آن ها اشاره شده است. پاکدشت، شناسایی و تبیین بین این دو خط ارتباطی پیوند وثیق و مستحکم در آیات سوره برقرار می گردد و ابهام و پراکندگی ظاهری دستور از بین می رود. نتایج این پژوهش جهت اثبات حقانیت قرآن، بیان ادبی نحوه چینش و تعداد آیات سوره، تقویت نگرش اصول گرایانه در تفسیر، کشف شبکه معنای بین آیات به ظاهر پراکنده و حتی ارزیابی اسباب نزول آیات کارآمد خواهد بود.
کلیدواژه ها:
سوره بقره، پيوستگي مفهومي، تناسب و ارتباط آيات، انسجام سوره، نبوت و مخالفان حق
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/757284/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:برومند، محمدحسین و جودوی، امیر،1396،پیوستگی مفهومی در سوره بقره با تکیه بر مفاهیم (نبوت و مخالفان حق)،سومین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم انسانی،شیراز،،،https://civilica.com/doc/757284
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، برومند، محمدحسین؛ امیر جودوی)
برای بار دوم به بعد: (1396، برومند؛ جودوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- پیش بینی آمادگی به اعتیاد براساس ابراز وجود، کارکرد خانواده و تعهد به مدرسه دردانش آموزان پسر
- مقایسه باورهای فراشناخت، تنظیم هیجانی و کنترل فکر در افراد موفق و ناموفق درترک مت آمفتامین
- اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر نگرانی آسیب شناختی زنان متقاضی طلاق باعلایم اختلال اضطراب فراگیر(GAD)
- تاثیر آموزش گروهی مبتنی بر کیفیت زندگی بر عزت نفس و خودکفایی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد
- اثربخشی آموزش گروهی مدل گاتمن بر کاهش گرایش به طلاق در زنان خیانت دیده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.