سال انتشار: 1396
محل انتشار: یازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت
کد COI مقاله: KPIP11_163
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 143
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تغییرات فضایی در ایران
چکیده مقاله:
حدود هفت دهه از اولین تلاشها برای برنامه ریزی فضایی ایران با طراحی یازده برنامه توسعه ای میگذرد. اکنون دستاوردیکه نصیب ایرانیان شده را میتوان در چند گزاره کوتاه خلاصه نمود. چهار برابرشدن جمعیت ایران، اضمحلال تقریبی سازمندی عشایری، جابجایی نسبت روستانشینی و شهرنشینی، افزایش بیست و یک برابری سوختهای فسیلی، افزایش نه برابری مصرف مواد غذایی، کاهش شش میلیون هکتاری جنگلها، فصلی شدن یازده رودخانه از سیزده رودخانه دایمی ایران، آلودگی 150 روزه هوای شهرهای بزرگ، پارگی ایران به سی و یک بخش مدیریت اداری، مهاجرت 7میلیونی ایرانیان ، دعاوی 15 میلیونی ایرانیها در محاکم عمومی. حال این پرسش در برابر محققان آمایشی و برنامه ریزان فضایی کشور قراردارد که عامل اصلی این تغییرات چه بوده است و اگر برنامه های توسعه درکشور اجرا نمیشد آیا وضع نگران کنندهتر نبود . این مقاله که برگرفته از یک طرح تحقیقاتی است سعی دارد با تمسک به روش تحلیلی پدیدارشناختی، تغییرات فضایی درایران را واکاوی کند و نتایج حاصل از آن را میتوان درموارد زیر خلاصه کرد.تغییرساختار تقسیمات اداری کشور از الگوی شاخهای به الگوی سلسله مراتبی در تغییرات فضای ایران نقش کلیدی داشته است.- تغییرات فضای ایران ناشی از جاری بودن روح نظریه میسرا در تمامی برنامه های مدون توسعه ایران بوده است
کلیدواژه ها:
فضا، تغيير، الگوي ساختاري، ميسرا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/742282/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمودی، طیبه و رامشت، محمدحسین،1396،تغییرات فضایی در ایران،یازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت،تهران،،،https://civilica.com/doc/742282
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، محمودی، طیبه؛ محمدحسین رامشت)
برای بار دوم به بعد: (1396، محمودی؛ رامشت)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ساختمان سبز
- بررسی نظریه قطب رشد با بررسی سابقه ی شکل گیری قطب های رشد در ایران
- ارائه مدل مفهومی از عوامل مؤثر بر گردشگری و توسعه پایدار
- گرد و غبار در استان خوزستان ، چالشها و راهکارها
- ارزیابی اقتصادی تغییرکاربری اراضی و فرآیند آمایش سرزمین با استفاده ازفاکتورهای اقتصادی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
- بررسی عملکرد اقتصادی ایران در اواخر عصر قاجار 1906-1860 با تاکید بر بخش کشاورزی و دولتی
- بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر موانع اشتراک دانش برای کارمندان دولت با توجه به نقش میانجی گری آموزش ضمن خدمت (مطالعه موردی کارکنان سازمان هلال احمر)
- بررسی فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری درشیلات بخش " پرورش ماهی در دریا (قفس)" در ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.