سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: DCONF02_036
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 132
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ساز و کارهای مدیریت منابع آب و پساب پالایشگاه ها
چکیده مقاله:
گسترش صنعتی شدن در افزایش تولید فاضلاب منجر و دفع ان به سرعت در حال افزایش است، نگرانی جدی در زمان های اخیر به دانشمندان محیط زیست بوده است. این ترشحات از این درمان نشده و یا جزیی پساب درمان به محیط زیست، به ویژه، آب های سطحی تهدید بزرگ برای محیط زیست و همچنین باعث سوء بهداشتی بشر است. فاصلاب های صنعتی ممکن است حاوی سطوح بالایی از آلاینده مانند معلق، مواد معدنی کلوییدی و محلول، آلی بی اثر، فلزات سنگین، باکتری های بیماری زا که ممکن است استهم بیش از حد اسیدی یا قلیایی در راه است که ممکن است تاثیر منفی بر همه اشکال زندگی در دارند. در این پژوهش شرکت های نفت و گازی بررسی می شوند که استراتژی توسعه پایدار را اجرا می کنند. شرکت های نفت و گاز با اهمیت حیاتی در اقتصاد ملی، بر محیط تاثیر به سزایی بر جای ی گذارند. با تحلیل داده های آماری به این نتیجه می رسیم که شرکت های نفت و گاز پیشرو در روسیه در پویایی های صنعتی نقش مهمی دارند و فعالیت های تولید سازگار با محیط زیست را هدایت می کنند. گفته می شود مولفه محیطی بخش جدایی ناپذیر سیاست های تولید، اطلاعات و دیگر سیاست های شرکت محسوب شده و به سبز بودن همکاری اقتصادی و مکان تولید منجر می گردد. همچنین، یافته های این پژوهش نشان دادند که رابطه ی معکوسی میان پویایی های تولید و اهمیت تاثیر آنها بر منابع آبی وجود دارد.
کلیدواژه ها:
پساب، منابع آب، توسعه پايدار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/732893/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عباس زاده، دانیال و حاجیان، ناصر،1396،ساز و کارهای مدیریت منابع آب و پساب پالایشگاه ها،دومین همایش بین المللی افق های نوین در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی و مدیریت فرهنگی شهرها،تهران،،،https://civilica.com/doc/732893
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، عباس زاده، دانیال؛ ناصر حاجیان)
برای بار دوم به بعد: (1396، عباس زاده؛ حاجیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه طبقه بندی داده های نامتوازن توسط الگوریتم ماشین بردار پشتیبانی با الگوریتم شبکه عصبی
- بررسی تاثیر استقرار مدیریت دانش بر نوآوری
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.