سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: CONFAM01_121
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 350
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله هوش مصنوعی در مدیریت مالی
چکیده مقاله:
با توجه به سرعت تغییرات تکنولوژی در جهان و بالاخص تغییرات روزآمد در عرصه نرم افزارهای مالی و مدیریتی و استفاده از هوش مصنوعی در این قبیل نرم افزارها در این مقاله کوشیده ایم تا خواستگاه اینگونه تغییرات را به زبان ساده و دور از پیچیده گی های فنی برای علاقه مندان این حوزه توضیح داده و نگاهی اجمالی داشته باشیم به نحوه کار و موارد استفاده اینگونه نرم افزارها.ابتدا تعاریفی کوتاه از هوش مصنوعی: ((ARTIFICIAL INTELLIGENC)) هوش مصنوعی، دانش ساختن ماشین ها یا برنامه های هوشمند است .همانگونه که از تعریف فوق که توسط یکی از بنیانگذاران هوش مصنوعی ارایه شده است برمیآید،حداقل به دو سوال باید پاسخ داد:1 هوشمندی چیست 2 برنامه های هوشمند، چه نوعی از برنامه ها هستند تعریف دیگری که از هوش مصنوعی می توان ارایه داد به قرار زیر است:هوش مصنوعی، شاخهایست از علم کامپیوتر که ملزومات محاسباتی اعمالی همچون ادراک((Perception ، استدلال (reasoning)و یادگیری (learning)را بررسی کرده و سیستمی جهت انجام چنین اعمالی ارایه میدهد.و در نهایت تعریف سوم هوش مصنوعی از قرار زیر است:هوش مصنوعی، مطالعه روشهایی است برای تبدیل کامپیوتر به ماشینی که بتواند اعمال انجام شده توسط انسان را انجام دهد .
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/725906/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شکاری آقچه کندی، رضا،1395،هوش مصنوعی در مدیریت مالی،اولین همایش ملی رویکردهای نوین در حسابداری و مدیریت،میانه،،،https://civilica.com/doc/725906
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، شکاری آقچه کندی، رضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1395، شکاری آقچه کندی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- رابطه حسابداری و امور مالی با هوش مصنوعی
- بررسی عوامل تاثیرگذار حمل و نقلی، اقتصادی، اجتماعی موثر بر کاربری زمین با استفاده از روش تحلیل عاملی(مطالعه موردی شهر همدان)
- مروری بر مدل های ارزیابی ریسک اعتباری
- کاربردهای مالی هوش مصنوعی
- پیش بینی قیمت سهام پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران بااستفاده از مدل درخت تصمیم گیری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه بین ساختار مالکیت و مدیریت سود با تاکید بر هزینه های نمایندگی
- تاثیر عدم تقارن اطلاعاتی و تعداد واحدهای فرعی بر کیفیت انتخاب حسابرس جدید
- عدم تقارن اطلاعاتی، اهرم مالی و ارزش شرکتها
- ارتباط اهمیت صاحبکار، رابطه صاحبکار - حسابرس و اقلام تعهدی اختیاری در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- بررسی تأثیر بحران مالی بر اجتناب مالیاتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.