سال انتشار: 1392
محل انتشار:
فصلنامه پژوهش حقوق خصوصی، دوره: 1، شماره: 3
کد COI مقاله: JR_JPLR-1-3_004
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 423
فایل این مقاله در 29 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 29 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعارض نقش دادستان و سازمانهای غیر قضایی در حمایت از محجوران
چکیده مقاله:
در نظام حقوقی ایران قانون گذار از راه های مختلف محجوران را حمایت می کند. بخشی ازاین حمایت ها بهصورت بطلان یا عدم نفوذ اعمال حقوقی محجور میباشد. همچنین، مصلحت محجوران ایجاب می کند تا اشخاصی موظف به ادارهی امور آنان و مامور انجام دادن اعمالحقوقی به نمایندگی از آنها باشند. به این منظور ، قانون گذار نهاد هایی را برای حمایت ازمحجوران پیشبینی کرده است. این نهادها در حقوق ایران شامل ولایت قهری، وصایت و قیمومت میباشد. اما قانونگذار ایران، دادستان را مکلف کرده است تا با توجه به سه نهادیادشده، نظارت ها و اقدامهایی را در راستای حمایت از محجوران انجام دهد.تاسیس سازمان های حمایتی غیرقضایی مانند سازمان بهزیستی، کمیته ی امداد و بنیاد شهید باعث شد تا بسیاری از وظایف دادستان که بیشتر هم جنبه ی حمایتی داشت، توسط این سازمان ها انجام شود و این امر باعث ایجاد تعارض در شیوه های حمایت از محجوران شد کهاین امر ضرورت بررسی تعارض وظایف این سازمان ها با دادستان در حمایت از محجوران را ایجاب می کند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_JPLR-1-3_004 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/683032/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بیگدلی، سعید و صحرانورد، ابوذر،1392،تعارض نقش دادستان و سازمانهای غیر قضایی در حمایت از محجوران،https://civilica.com/doc/683032
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، بیگدلی، سعید؛ ابوذر صحرانورد)
برای بار دوم به بعد: (1392، بیگدلی؛ صحرانورد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- اهمیت ثبت و تحلیل پتنت برای موسسات تحقیقات صنعتی
- مروری بر الزامات قراردادهای پژوهشی
- بررسی ضوابط، قوانین و سیاست های موجود حمایتی مراکز تحقیقاتی
- اقتصاد شبکه ای و چالش های موجود در زمینه حفظ مالکیت معنوی
- جایگاه مالکیت فکری در صنعت پتروشیمی: مفاهیم کلیدی و دستاوردها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ارزیابی سیاست افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان در قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور «جز «۱» بند «الف» و بند «ی» تبصره «۱۲» ماده واحده»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح ماده (۱۰۴۱) قانون مدنی اصلاحی مصوب ۱۳۸۱/۴/۱»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح استفساریه ماده (۵) قانون اجرای سیاست های کلی اصل چهل وچهارم (۴۴) قانون اساسی»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح موادی از قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح موادی از قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.