سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: JR_QPSS-5-19_006
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 257
فایل این مقاله در 30 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 30 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شیوههای نفوذ نظامی - امنیتی امریکا در عراق
چکیده مقاله:
ایالات متحده امریکا با حمله نظامی به عراق در سال 2003 میلادی تلاش داشت تا با مدیریت هوشمند منابع مختلف با قدرت به اهداف و منافع از پیش تعیین شدهی خود دست یابد؛ از این رو نفوذ در ساختارهای عراق از جمله برنامههای اصلی امریکا برای تامین اهداف وی در این کشور عربی بود. این مقاله میکوشدتا چگونگی مدیریت امریکا بر منابع قدرت سخت در صحنه ی میدانی عراق بررسی کند. این نوشتار در پاسخ به این سوال که ابعاد نفوذ سخت امریکا در عراقجدید چیست به دنبال واکاوی ابزارها و شیوههای نفوذ سخت ایالات متحده در عراق جدید با تمرکز بر دوره خروج نیروهای نظامی امریکایی از عراق است. بررسی منابع کتابخانهای و حوادث میدانی حاکی از آن است که امریکا با بهرهگیری از معاهدات تسلیحاتی (با توجیه تلاش برای تقویت توان دفاعی عراق)، تجهیز مخالفا ن حکومت مرکزی و استفاده از ظرفیت شرکت های امنیتی خصوصی و کمک گرفتن از مساعدتهای مالی آنان به دنبال نفوذ در ساختار نظامی - امنیتی عراق است تا بتواند از این طریق به منافع خود در سطوح منطقهای و بینالمللی دست یابد.
کلیدواژه ها:
ايالات متحده امريكا، عراق، قدرت سخت، نفوذ
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/646366/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:درخشه، جلال و جعفری هرندی، امیر رضا،1395،شیوههای نفوذ نظامی - امنیتی امریکا در عراق،،،،،https://civilica.com/doc/646366
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، درخشه، جلال؛ امیر رضا جعفری هرندی)
برای بار دوم به بعد: (1395، درخشه؛ جعفری هرندی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه حضور سیاسی و اجتماعی زنان در دو دهه آخر منجر به پیروزی انقلاب اسلامی ایران (سال 1340 تا 1360)
- بررسی تأثیر تحریم های اقتصادی بر حق سلامت، حق آموزش و سطح اشتغال از منظر دانشجویان (مورد مطالعه: دانشجویان رشته علوم سیاسی دانشگاه تهران)
- لیبرالیسم، سیاست خارجی و روابط بین الملل
- بررسی مفهومی جایگاه حقوق بشر در نظریات رئالیسم
- بررسی عوامل اقتصادی - اجتماعی مؤثر بر میزان مشاركت سیاسی براساس الگوهای ایرانی اسلامی شهروندان شهر تهران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.