سال انتشار: 1395
محل انتشار: کنفرانس جامع علوم مدیریت و حسابداری
کد COI مقاله: MSACONF01_089
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 292
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رابطه بین انگیزههای خود هدیهای مصرف کندگان و احساس پشیمانی پس ازخرید با درگیری بالا
چکیده مقاله:
این مقاله تلاش میکند تا بررسی انگیزههای خود هدیه و تاثیر آنها بر احساس پشیمانی پس از خرید است را از طریق پیشنهاد یک مدل ساختاری پیشبینی نماید. خود هدیه یک فرآیند عملکردی است که ناشی از خرید بوده و کالا (محصول) در آن مصرف شخصی دارد. چراکه این اقدامات به افکار درونی فرد در ارتباط برقرار کردن و نظر دادن بهعنوان پیشبینی عوامل و نتایج خاص یا بالقوه تصمیمگیری خرید است. ازآنجاکه انگیزههای خود هدیه مصرفکننده نشاندهنده رفتارمصرفیشان هست بررسی ارتباط بین انگیزههای مصرفکنندگان امری ضروری است. چراکه این بررسی زمینهای برای درک رفتار مصرفکننده به وجود میآورد. این تحقیق ازلحاظ هدف، کاربردی بوده که با روش توصیفی پیمایشی به انجام رسیده است. دوره مطالعاتی پژوهش مربوط به سال 1395 هست. جامعه آماری این پژوهش مشتریان (دانشجویان دانشگاه آزاد تهران واحد تهران جنوب) هست. نمونهآماری این پژوهش، شامل 384 نفر از مشتریان بوده، دادههای موردنیاز به روش میدانی و با استفاده از پرسشنامه جمعآوریشده و جهت نمونهگیری از روش نمونهگیری طبقهای تصادفی استفادهشده است. آزمون فرضیههای مطرحشده در تحقیق نیز با استفاده از نرمافزارSPSS و LISREL استفادهشده و نتایج بهدستآمده حاکی از این هست که رابطه مثبت و معنی دار بین تمام فرضیات مطرحشده در پژوهش وجود داشته است .
کلیدواژه ها:
خود هديه، انگيزههاي خود هديه، پشيماني پس از خريد، درگيري ذهني، رفتار مصرفكننده
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/605893/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نعامی، عبدالله و گیلکی، حمید،1395،بررسی رابطه بین انگیزههای خود هدیهای مصرف کندگان و احساس پشیمانی پس ازخرید با درگیری بالا،کنفرانس جامع علوم مدیریت و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/605893
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، نعامی، عبدالله؛ حمید گیلکی)
برای بار دوم به بعد: (1395، نعامی؛ گیلکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی کاربرد مدیریت زنجیره تامین سبز در صنعت گردشگری
- بررسی عوامل مؤثر بر انگیزه خرید و حسرت پس از خرید در بین خریداران محصولات شرکت جی ال ایکس
- تاثیر احساس گناه مصرف کننده و واکنش های اجتناب از گناه، بر قصد خرید مجدد
- قلدری در محل کار
- بررسی انگیزه های خودهدیه واحساس پشیمانی پس ازخرید
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.