نقش زنان و اصلاح الگوی مصرف در توسعه پایدار

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 401

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCWSD01_061

تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396

چکیده مقاله:

واقعیت این است که مساله اسراف و تبذیر و به تبع آن اصلاح الگوی مصرف زنان فراتر از بعد اقتصادی و سیاسی است این مساله به منظور حفظ تعادل میان درآمد و هزینه های جاری و روزمره زندگی بسیار مهم و اساسی است و در تمامی حوزه های اقتصادی خانواده نیز موثر است. امامهم ترین نکته این است که اصلاح الگوی مصرف عدم مصرف یا کم مصرف کردن نیست که بسیاری از بانوان معنا و مفهوم اصلاح الگوی مصرف را عدم مصرف می دانند در حالی که استفاده بهینه از امکانات و شرایط موجود است به نحوی که با توجه به عبارت به همان اندازه و با همان کیفیت مصداق بارز و عینی آن است یعنی مصرف تا حد نیاز و با کیفیت مناسب از نعمات خداوندی با توجه به اینکه در شرایط فعلی و حتی گذشته نقش بانوان و بویژه مادران در رشد و اعتلای فرهنگ استفاده صحیح و عاقلانه تر از امکانات موجود غیر قابل انکار و تردید می باشد لذا تمامی انسان ها و نسل بشر در دامان مادرانی رشد و پرورش یافتند و خواهند یافت که اگر مادران نقش خود را به درستی ایفا نمایند. جامعه به خودی خود اصلاح و در حال حاضر و درازمدت با مشکلات امروزه جوامع بشری مواجه نبودیم.

نویسندگان

محمود بانی

گروه حسابداری، واحد دامغان، دانشگاه آزاد اسلامی،دامغان، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :