سال انتشار: 1387
محل انتشار: دومین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی
کد COI مقاله: IDNC02_062
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 831
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تخمین تبخیر- تعرق سطوح گیاهی مرجع با روش شبکه های عصبی مصنوعی
چکیده مقاله:
تخمین نیاز آبی گیاه با دقت قابل قبول به و یژه در مناطق خشک و نیمه خشک دنیا، ، امری لازم و ضروری است؛ تا بتوان به کمک آن طراحی و مدیریت مناسبی برای منابع آب قابل دسترس ارائه داد . استفاده از لایسیمتر وزنی یکی از دقیق ترین روش ها ی تعیین تبخیر – تعرق گیاه می باشد اما استفاده از آن بسیار هزینه بر و وقت گیر است، بنابراین استفاده از روش های تخمینی نظیر شبکه ها ی عصبی مصنوعی امری اجتناب ناپذیر می باشد. در ا ین تحقیق کارا یی شبکه ها ی عصبی مصنوع ی در تخمین تبخیر تعرق سطوح گیاهی مرجع ارزیابی گردید. شش داده هواشناسی شامل دمای بیشینه و کمینه، رطوبت نسبی بیشینه و کمینه، سرعت باد 24 ساعته و مدت ساعت آفتابی به عنوان پارامترها ی ورودی به شبکه در نظر گرفته شده است نتایج نشان داد که شبکه عصبی مصنوعی به خوبی قادر به تخمین تبخیر – تعرق سطوح گیاهی مرجع می باشد.
کلیدواژه ها:
تبخير – تعرق بالقوه سطوح گياهي مرجع، شبكه عصبي مصنوعي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/60074/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ده بزرگی، فاطمه و سپاسخواه، علیرضا،1387،تخمین تبخیر- تعرق سطوح گیاهی مرجع با روش شبکه های عصبی مصنوعی،دومین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی،اهواز،،،https://civilica.com/doc/60074
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، ده بزرگی، فاطمه؛ علیرضا سپاسخواه)
برای بار دوم به بعد: (1387، ده بزرگی؛ سپاسخواه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تبخیر وتعرق پتانسیل شهرستان تبریز
- ارزیابی دقت روش شبکه های عصبی مصنوعی و معادلات تجربی در محاسبه تبخیر تعرق پتانسیل در استان همدان
- بررسی و ارزیابی معادلات نفوذ در خاکهای با بافت لوم شنی
- بررسی مقدار نفوذ و دقت معادله نفوذ کوستیاکوف برای زمین های شیبدار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر شهرنشینی بر تغییر پهنه سیلاب در مسیل های شهری (مطالعه موردی: مسیل زركش مشهد)
- The Application of statistical techniques to study the interaction between surface water and groundwater resources in karstic zones
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- مروری بر الگوریتم های فرا ابتکاری در بهینه سازی خطوط انتقال آب
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.