سال انتشار: 1395
محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی مدیریت، اقتصاد و حسابداری
کد COI مقاله: NDMCONFT05_111
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 540
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله انتخاب استراتژی مناسب زنجیره تامین: ناب، چابک و یا ناب- چابک؟
چکیده مقاله:
امروزه ارایه بهترین عملکرد در زمینهی بازاریابی، به اساسی ترین دغدغهی مدیران شرکت ها مبدل شده است و میکوشند تا با بهره گیری از تکنیک های مختلف، به عملکرد برتر دست یابند. از جمله الزامات یک شرکت پذیرش نوعی از استراتژی های زنجیره تامین است. این استراتژی ها بر روی چگونگی هماهنگی فرآیندهای داخلی و خارجی کسب و کار تاکید میکنند، تا در نتیجه ی این هماهنگی، بهترین خدمت رسانی به مشتریان و مصرف کنندگان نهایی ارایه گردد و نیز موجب تقویت عملکرد تک تک اعضای سازمان شود. با توجه به تحولاتی که امروزه در ادارهی سازمان ها و سامانه های تولیدی بوجود آمده، ابزارها و تکنیک های فراوانی توسعه یافته و بکارگرفته می شوند. تفکر ناب که یکی از مهمترین آنها به شمار می آید، به سازمانی اشاره دارد که فرآیندها را بدون اتلاف منابع به انجام می رساند و یا با صرف منابع کمتر، تولید بیشتری را محقق می نماید. هدف این پژوهش یک مطالعه مروری در ارتباط با مبحث زنجیره تامین ناب و عوامل تعیین کننده آن است.
کلیدواژه ها:
زنجيره تامين، استراتژي ناب، استراتژي چابك، استراتژي ناب- چابك، بازاريابي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/564643/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ولیپور متانکلایی، زهرا و عنایتی، ترانه،1395،انتخاب استراتژی مناسب زنجیره تامین: ناب، چابک و یا ناب- چابک؟،پنجمین کنفرانس ملی مدیریت، اقتصاد و حسابداری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/564643
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، ولیپور متانکلایی، زهرا؛ ترانه عنایتی)
برای بار دوم به بعد: (1395، ولیپور متانکلایی؛ عنایتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارایه الگوی تلفیقی ناب-چابک برای ارزیابی زنجیره تامین : مطالعه موردی شرکت گیتی پسند
- هماهنگی زنجیره تامین با استفاده از قرارداد تاخیر در پرداخت با در نظر گرفتن تقاضای وابسته به اعتبار
- انتخاب مناسب ترین استراتژی زنجیره تامین : ناب، چابک و ناب-چابک برای تولید چابک با استفاده از تصمیم گیری چند معیاره تاپسیس فازی (صنعت خودروسازی)
- شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر زنجیره تامین ناب و چابک با استفاده از تکنیک تصمیم گیری چندمعیاره (مطالعه موردی: صنایع تولیدی)
- بهبود کارایی تکنیک های مدیریتی ( پژوهش عملیاتی ) با استفاده از استاندارد ها و ضوابط اخلاق حرفه ای
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.