(فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
فرمت فایل مورد نظر را انتخاب فرمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله انتخاب مناسب ترین استراتژی زنجیره تامین : ناب، چابک و ناب-چابک برای تولید چابک با استفاده از تصمیم گیری چند معیاره تاپسیس فازی (صنعت خودروسازی)
محسن اسحاقی نیا - کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت و حسابداری ، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران جنوب- نویسنده مسئولچنگیز والمحمدی - استاد یار دانشکده مدیریت و حسابداری ، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران جنوب
چکیده مقاله:
با وجود بهبود در فرآیندهای تولید ، سازمان ها دریافتند که برای ادامه حضور در بازار رقابتی تنها بهبود فرآیندهای تولید، پاسخگویی و انعطاف پذیری در توانایی های تولید شرکت کافی نیست ،بلکه زنجیره های تامین سازمان ها نیز باید از ویژه گی های نابی و چابکی برخوردار باشند .لذا تعیین استراتژی مناسب زنجیره تامین در زمره تصمیم گیری ها ی پیچیده ، دشوار و غیر ساختاری است. در تعیین مناسب ترین استراتژی زنجیره تامین، بسیاری از معیارهای کمی و کیفی نظیر هزینه، پاسخگویی، انعطاف پذیری و...رامی توان بر شمرد. به منظور تقریب فرایند ارزیابی ذهنی انسانی، بکار گیری مدل MADM فازی می تواند مطلوب باشد .در این تحقیق از یک مدل تصمیم گیری چند معیاره فازی(F.MADM)جهت ارتباط با مساله انتخاب استراتژی در زنجیره تامین استفاده شده است. برای نشان دادن اعتبار مدل پیشنهادی ، یک مطالعه موردی نیز بکار گرفته شد. هدف نهایی انتخاب مناسبترین استراتژی زنجیره تامین برای تولید با رویکرد چابک می باشد. جامعه آماری پیش رو مدیران و کارشناسان صنعت خودرو سازی می باشد. نتایج بدست آمده کارایی مدل پیشنهادی را در فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره تصدیق می کند.
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/504709/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
اسحاقی نیا، محسن و والمحمدی، چنگیز،1395،انتخاب مناسب ترین استراتژی زنجیره تامین : ناب، چابک و ناب-چابک برای تولید چابک با استفاده از تصمیم گیری چند معیاره تاپسیس فازی (صنعت خودروسازی)،دومین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت،تهران،،،https://civilica.com/doc/504709
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1395، اسحاقی نیا، محسن؛ چنگیز والمحمدی) برای بار دوم به بعد: (1395، اسحاقی نیا؛ والمحمدی) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
سیدحسینی سیدمحمد، علی احمدی علیرضا، فکری رکسانا، فتحیان محمد .طراحی ...
Abdi, M. and Labib, A.W (2003) "A design strategy for ...
Agarwal A., Shankar R. and Tiwari M.K. (2006) "Modeling the ...
Beerli A., Martin J.D., Quintana A., (2004);"A model of customer ...
Buckley, J. (1985) "Fuzzy hierarchical analysis." Fuzzy Sets and Systems, ...
C arlson, J, Yao, A, (2008), " simulating an agile ...
Chen T.C., Ching T.L. and Sue F.H. (2006) _ fuzzy ...
Christopher, M. and Towill, D.R. (2000), "Supply chain migration from ...
Christopher M (2000). The Agile supply chain: Competing in volatile ...
Christopher M, Towill D.R (2001), " An integrated model for ...
.Ebner, M.L. and Vollmann, E.T., "Manufacturing systems for the 1990s." ...
Goldman S.L, Nagel, R.N, Preiss K (1995) Agile Competitors and ...
Gunasekaran A, Yusuf, Y. (2002), ; agile manufacturing : A ...
Hallowell R., (1996);"The relationship of customer satisfaction, customer loyalty and ...
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.