سال انتشار: 1394
محل انتشار: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کد COI مقاله: NCFOODI23_470
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 492
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بسته بندی های فعال آنتی اکسیدانی و نقش آنها در افزایش ماندگاری مواد غذایی
چکیده مقاله:
اکسیداسیون چربی ها از جمله مهمترین عوامل فساد در روغن های خوراکی، محصولات گوشتی، فراورده های دریایی و سایر مواد غذایی حاوی لیپید می باشد که میتوان با استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی، مانع بروز این نوع فساد شد. یکی از نوآوری های جدید در زمینه بسته بندی مواد غذایی، استفاده از بسته بندی های فعال آنتی اکسیدانی است. این گونه بسته بندی ها، به منظور افزایش پایداری اکسیداتیو محصول، بدون نیاز به اضافه کردن مستقیم آنتی اکسیدان به غذا و با کمک آزاد شدن تدریجی آنتی اکسیدان در سطح ماده غذایی مورد استفاده قرار میگیرند. در این مقاله مروری، اصول طراحی و تولید بسته بندی های فعال آنتی اکسیدانی تشریح میشود. امروزه تمایل به کاهش مصرف افزودنی های سنتزی در مواد غذایی، توجه محققین را به جایگزینی آنتی اکسیدان های سنتزی با انواع طبیعی از جمله توکوفرول ها، عصاره های گیاهی و روغن های اسانسی حاصل از گیاهان مختلف مانند رزماری، پونه کوهی، چای سبز و ... معطوف کرده است. در این مقاله، انواع آنتی اکسیدان های مورد استفاده در تولید بسته بندی های فعال مورد اشاره قرار میگیرند و همچنین به تأثیراتی که استفاده از این نوع بسته بندی ها بر روی افزایش پایداری اکسیداتیو مواد غذایی اعم از روغن های خوراکی، فراورده های گوشتی و سایر مواد غذایی نشان داده است و در تحقیقات اخیر به آنها اشاره شده، پرداخته میشود.
کلیدواژه ها:
بسته بندي فعال، آنتي اكسيدان، پايداري اكسيداتيو، عصاره طبيعي، روغن خوراكي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/564178/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پورعلی، منیژه،1394،بسته بندی های فعال آنتی اکسیدانی و نقش آنها در افزایش ماندگاری مواد غذایی،بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ،قوچان،،،https://civilica.com/doc/564178
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، پورعلی، منیژه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، پورعلی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربردهای هسته خرما و استفاده بهینه از آن
- استفاده ازبیوپلیمر های بر پایه ی گلوتن گندم در بسته بندی غذا
- بررسی امکان تولید کیک غنی شده با مخلوط پودرهسته خرما و دانه کنجد به عنوان یک میان وعده فراسودمند
- نانو سنسورها و بسته بندی های هوشمند
- ریزپوشانی یا میکروانکپسولاسیون در صنایع غذایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر مهم ترین ریزمغذی های ضروری
- بررسی عوامل تغذیه ای موثر بر عملكرد سیستم ایمنی بدن
- مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
- مروری بر كاربرد آنزیم لیپاز در صنایع لبنی
- مروری بر كاربرد پروبیوتیك ها در شكلات های فراسودمند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.