سال انتشار: 1394
محل انتشار: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کد COI مقاله: NCFOODI23_263
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 727
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ریزپوشانی یا میکروانکپسولاسیون در صنایع غذایی
چکیده مقاله:
ریزپوشانی یا میکرو انکپسولاسیون (داخل کپسول کردن) فرایندی است که طی آن پوشش نازک و پیوسته ای به دور ترکیبات مختلف تشکیل می شود. به طوری که دیواره کپسول (دانک)، مواد کپسوله شده را در بر می گیرد. امروزه از تکنیک های مختلفی جهت انجام فرایند ریزپوشانی استفاده می شود که از آن جمله می توان به خشک کردن پاششی، خشک کردن انجمادی، اکستروژن و خشک کردن با بستر سیال اشاره نمود. خشک کردن پاششی رایج ترین روش مورد استفاده برای ریزپوشانی محسوب می شود که این عمل از طریق پاشیدن مواد به صورت مایع در هوای داغ و خشک کردن آن ها صورت می گیرده این روش دارای چهار مرحله آماده سازی امولسیون با مخلوط دیواره و هسته، همگن سازی امولسیون حاصله، پاشش امولسیون توسط نازل در محفظه تبخیر و در نهایت آبگیری از ذرات پاشیده شده توسط هوای داغ و تولید ذرات ریز جامد می باشد. در این روش از مواد متنوعی به صورت تکی یا ترکیبی به عنوان پوشش دهنده استفاده می شود. صمغ عربی به دلیل داشتن خاصیت امولسیفایری، رایج ترین ماده پوششی مورد استفاده در ریزپوشانی ترکیبات حساس از جمله کاروتنوئیدها می باشد. گروه زیادی از ترکیبات را می توان به عنوان ماده ی دیواره در فرایند ریزپوشانی مورد استفاده قرار داد اما در صنایع غذایی موادی را می توان استفاده نمود که از لحاظ کاربرد مجاز باشند.
کلیدواژه ها:
ریزپوشانی، میکروانکپسولاسیون، صنایع غذایی، خشک کردن پاششی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/563976/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پرندی، احسان و پورجواهر، سیمین و اسماعیلی، جواد و خادم، معصومه،1394،ریزپوشانی یا میکروانکپسولاسیون در صنایع غذایی،بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ،قوچان،،،https://civilica.com/doc/563976
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، پرندی، احسان؛ سیمین پورجواهر و جواد اسماعیلی و معصومه خادم)
برای بار دوم به بعد: (1394، پرندی؛ پورجواهر و اسماعیلی و خادم)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عملکرد سازه های پارچه ای با نگرشی بر معماری پایدار
- نقش فضای سبز مجتمع های مسکونی درارتقاء سطح تعاملات اجتماعی ساکنین
- تعاملات اجتماعی در فضاهای شهری
- کاربرد و روش های میکروکپسول سازی(ریزپوشانی)در صنایع غذایی
- پپتید های زیست فعال مشتق شده در مواد غذایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
- مروری بر بیوپلیمرهای مورد استفاده در بسته بندی های فعال مواد غذای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.