سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: TTC15_176
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 283
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه مدلی جهت بومی سازی نرم افزارAIMSUN با توجه به شاخص های ترافیکی سیستم کنترل هوشمند SCATS مطالعه موردی تقاطع توس -خیام شهر مشهد
چکیده مقاله:
بدیهی است مشکلات حمل ونقل و ترافیک به یکی از چالش های مهم اجتماعی و ملی تبدیل شده است و سهم قابل توجهی از سرمایه های ملی را به خود جذب کرده است بصورتیکه در این فرآیند دست یابی به ایده های جدید بهمنظور کاهش معضلات ترافیک در شهرها، یکی از اهداف اصلی و ثابت سیاست های توسعه کشورها می باشد. در نمای کلی با بهره گیری از شبیه سازی های دقیق و کالیبره نمودن شبکه و با توجه به رفتارهای ترافیکی شهری،جهت دستیابی به تصویری ذهنی از طرحهای شهری قبل از اجرا، می توان به بازدهی دقیق و قابل اطمینانی از تغییراتی که قصد انجام آن در شبکه می باشد را دست یافت. در این مقاله هدف بومی سازی نرم افزار AIMSUN با توجه به رفتار میکروسکوپیک جریان ترافیک در شهر مشهد می باشد بصورتیکه ارائه این مدل، نمونه ای مناسب برای سایر شبیه سازی ها در شهر مشهد قرار گیرد. در این راستا جهت ارائه الگویی مناسب برای پیاده سازی دقیق رفتارهای ترافیکی رانندگان شهر مشهد در نرم افزارAIMSUN و نیز جهت تطابق مدل ارائه شده با واقعیت، از اطلاعات برداشت شده ای نظیر خروجی های مختلف نرم افزار SCATS برداشتهای میدانی زمان سفر، تأخیر و طول صف در مراحل کالیبراسیون استفاده گردیده است و با استفاده از پارامترهای زمانبندی نرم افزار SCATS و اعمال آن در AIMSUN نتایج حاصله از نرم افزار با وضع موجود تطابق نزدیکی پیدا کرده است و می توان از آن بعنوان الگویی مناسب برای شبکه تقاطعات فرماندهی شهر مشهد نام برد.
کلیدواژه ها:
بومی سازیAIMSUN، سیستم کنترل هوشمندSCATS، زمانبندی ACTUATED
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/558493/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حاذقی، مانی و قجرزاده، سودابه و یزدی، مسعود و شکری، فواد،1394،ارائه مدلی جهت بومی سازی نرم افزارAIMSUN با توجه به شاخص های ترافیکی سیستم کنترل هوشمند SCATS مطالعه موردی تقاطع توس -خیام شهر مشهد،پانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک،تهران،،،https://civilica.com/doc/558493
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، حاذقی، مانی؛ سودابه قجرزاده و مسعود یزدی و فواد شکری)
برای بار دوم به بعد: (1394، حاذقی؛ قجرزاده و یزدی و شکری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه زمانبندی چراغ راهنمایی به روشهای وبستر، اکسلیک، HCM 85 وزمانبندی هوشمند در نرم افزار SCATS (مطالعه موردی تقاطعهای کرمانشاه)
- هوشمندسازی تقاطعات با سیستم scats راهی برای بهینه سازی معضل ترافیک شهری (نمونه مطالعاتی تقاطع ملاصدرا در شیراز)
- سیستم هوشمند کنترل چراغ درتهران SCATS: معرفی، مشکلات موجود و راهکارهایی برای بهبود عملکرد
- توسعه مدلی جهت تصحیح خطای ناشی از شمارش حجم وسایل نقلیه در تقاطعات چراغ دار مجهز به سیستم SCATS
- اثر سنجی بکارگیری سیستم اولویت دهی چراغ راهنمایی و رانندگی به حمل و نقل عمومی (TSP)، با استفاده از روش Phase Switching در نرم افزار SCATS (مطالعه موردی تقاطع طبرسی – مجلسی مشهد)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه بازتاب نور خورشید از سطح لایه های آسفالتی رنگی با استفاده ازآزمایش میدانی
- بررسی آزمایشگاهی اثر نفوذ رواناب در عملکرد بستر ماسه ای روسازی آسفالت متخلخل
- ارزیابی اثر بارگذاری دینامیکی بر ضرایب شدت تنش روسازی آسفالتی ترک خورده با استفاده از المان محدود
- مطالعه خصوصیات مخلوطهای آسفالتی دارای قیر معدنی و زایکوترم
- تاثیر نانو لوله های کربنی بر روی قیرهای تولیدی شرکت نفت پاسارگاد
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.