سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین کنگره بین المللی فرهنگ و اندیشه دینی
کد COI مقاله: ICCRT02_125
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 414
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل تماتیک مفاهیم سرمایه ی اجتماعی و فرهنگی در زندگی سردار شهید سلیمان منگور کردستانی
چکیده مقاله:
هدف اصلی این پژوهش؛ تحلیل تماتیک مفاهیم سرمایه ی اجتماعی و فرهنگی در زندگی سردار شهید سلیمان منگور کردستانی در جامعه ی ایران است؛ روش تحقیق مورد کاربرد، از نوع روش های کیفی بوده، جمع آوری داده ها با استفاده از مصاحبه ی عمیق و ساخت نیافته ی گروه مرکز و همچنین مطالعه ی اسنادی انجام گرفته و همچنین در بخش تجزیه و تحلیل داده ها از روش تحلیل تماتیک استفاده به عمل آمده است. یافته های این مطالعه ی کیفی ضمن بیان عناصر مهمی از مفاهیم سرمایه ی اجتماعی و فرهنگی، مقوله های ویژه ای را نیز به دست داد که در شکل گیری سرمایه ی اجتماعی و فرهنگی سردار شهید سلیمان منگور کردستانی مؤثر واقع شده بودند، این مقوله ها عبارت اند از: محبوبیت نزد گروه های اجتماعی، مورد اعتماد بودن، گروه مرجع دوستان و همرزمان، حافظ انقلاب و نظام اسلامی، مردمی بودن، شبکه ی روابط اجتماعی گسترده و نقش محوری در تامین امنیت. در نهایت الگوی کیفی – موضوعی، با توجه به یافته های پژوهش ارائه گردیده است.
کلیدواژه ها:
تحليل تماتيك؛ سردار شهيد سليمان منگور كردستاني؛ سرمايه ي اجتماعي؛ سرمايه ي فرهنگي، پرستيژ اجتماعي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/548217/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علیزاده، محمدامین و منگورکردستانی، حسن،1394،تحلیل تماتیک مفاهیم سرمایه ی اجتماعی و فرهنگی در زندگی سردار شهید سلیمان منگور کردستانی،دومین کنگره بین المللی فرهنگ و اندیشه دینی ،قم،،،https://civilica.com/doc/548217
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، علیزاده، محمدامین؛ حسن منگورکردستانی)
برای بار دوم به بعد: (1394، علیزاده؛ منگورکردستانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر کیفیت خدمات و محصول بر نیات رفتاری تماشاگران المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور با رویکردبازاریابی ورزشی به واسطه رضایت مندی
- تحلیلی بر علل اصلی شکل گیری مناطق حاشیه نشین در کلان شهر تهران (نمونه موردی: دره فرحزاد)
- بررسی آسیب های اجتماعی و نقش مهاجرت در ارتکاب جرم
- تحلیل تماتیک موانع و مشکلات پیش روی ازدواج جوانان
- استراتژی ها و ساختارهای مالی شرکت های دانش بنیان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقد علامه طباطبایی بر جمع میان عرفان، برهان و قرآن در اندیشه ملاصدر
- اهمیت منطق در واقع نمایی علم نزد علامه طباطبایی
- رابطه دیدگاه های فلسفی علامه طباطبایی با قرآن
- مبادی کلامی اعتبار علم از منظر اصولیین و علامه طباطبایی
- ارتباط عدل الهی و حجیت قطع (با رویکردی بر اندیشه علامه طباطبایی در حاشیه کفایة الاصول)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.