سال انتشار: 1395
محل انتشار: دومین همایش ملی مدیریت و حسابداری
کد COI مقاله: NCOMAA02_031
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 469
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سنجش واندازه گیری حسابداری منابع انسانی
چکیده مقاله:
با وقوع انقلاب تکنولوژی اطلاعات، نیروی انسانی به عنوان مهمترین سرمایه جایگزین سرمایه های مالی و فیزیکی در اقتصاد جهانی امروز شده است. در سازمان های دانش محور روش های سنتی حسابداری که برای دارایی های ملموس سازمان هستند، برای ارزش گذاری سرمایه انسانی که مهمترین دارایی و سرمایه ناملموس سازمان ها است، ناکافی هستند . حسابداری منابع انسانی در واقع کاربرد مفاهیم و روشهای حسابداری در محدوده مدیریت منابع انسانی است و به نظر می رسد با تحقق عملی اندازه گیری و نهایتًا گزارشگری منابع انسانی بتوان ضمن استفاده بهینه از نیروها، به ارزش واقعی آنها نیز پی برد. کاربرد حسابداری منابع انسانی موجب تسهیل در تصمیم گیری در مورد منابع انسانی، جمع آوری اطلاعات مفید در زمینه ارزش افراد در سازمان ها و نهایتًا مشارکت دادن آنها در تصمیم گیری های اساسی مربوط به کارکنان میگردد. در این مقاله به تبیین مفهوم حسابداری منابع انسانی ،همچنین معرفی روشهای مختلف شناسایی، اندازه گیری و گزارشگری حسابداری منابع انسانی پرداخته شده است. پس از نگاهی اجمالی به تاریخچه مراحل توسعه و تکو ین حسابدار ی منابع انسان ی موارد ی چون ضرورت و اهداف ، کاربرد ، چالشها و مشکلات حسابداری دارایی های انسانی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCOMAA02_031 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/520252/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضائیان، علی و مهدوی، احمد،1395،سنجش واندازه گیری حسابداری منابع انسانی،دومین همایش ملی مدیریت و حسابداری،جیرفت،https://civilica.com/doc/520252
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، رضائیان، علی؛ احمد مهدوی)
برای بار دوم به بعد: (1395، رضائیان؛ مهدوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- چه مخارجی باید به عنوان دارایی مخارج سرمایه ایی تلقی ...
- این مخارج چگونه باید مستهلک شوند؟ ...
- این داراییها تحت چه شرایطی باید از حسابها حذف شوند؟ ...
- سرمایه گذاری ها در دارایی های انسانی چگونه باید در ...
- چگونه می توان از احتمال اینکه حسابداری دارایی های انسانی ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- دولت الکترونیک و دست یابی به حکمرانی خوب الکترونیک
- حکمرانی خوب و حکومت مطلوب از منظر پارادایم های علوم اجتماعی
- مشارکت الکترونیک شهروندان در دولت الکترونیک: چالش ها و راهکارها
- توسعه پذیرش فناوری های اطلاعاتی نهادهای مدیریت شهری: ابزار حکمرانی خوب
- نقش فناوری اطلاعات در معماری سازمان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه میان مدیریت ریسک، قدرت سهامداران عمده، حاکمیت شرکتی و عملکرد بانک، بورس در بحران مالی ایران
- متن کاوی در بازار سهام
- اسلام، ارتباطات و حسابداری
- طراحی مدل بازاریابی رسانه های اجتماعی با رویکرد تصمیمگیری چند شاخصه فازی
- بررسی اجزای استانداردهای مدیریت آموزش بر بهبود کیفیت آموزشی در آموزشگاه های شهر یاسوج
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.